27 / 04 / 2024

Bankalardan 45 bin TL'ye satılık konut!

Bankalardan 45 bin TL'ye satılık konut!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı sürüyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.



Ziraat Bankası ev satışı yapmaya devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre; uygun fiyatlı ev arayan milyonlarca insan Ziraat Bankası ilanlarına göz atıyor. Bankaların paylaştığı gayrimenkul ilanları da ortalama fiyatlara göre oldukça uygun. Örneğin 200 bin liralık evler bankalarda anında anında 75 ile 125 bin lira arasında satışa sunuluyor. Bu nedenle çoğu şahıs bu ilanları tercih ediyor. İşte ilan detayları...

Ziraat Bankası Gayrimenkul ilanları arasında oldukça uygun fiyatlı seçenekler yer alıyor. Son olarak bir tanesi yeni ev sahiplerini bekliyor ve fiyatı da 45 bin TL.

Apartman dairesinde yer alan ev 2 + 0 mesken konumda. 2 odası olan evin ayrı mutfağı da bulunuyor. Metrekaresinin düşük olması evde bir veya birkaç kişinin yaşayabileceğini gösteriyor. Metrekare incelendiğinde ortalama olarak 51 metrekare.

Bankalardan 45 bin TL ye satılık konut!

Evin önemli faydalarından birisi de krediye uygun olması. Yani evi satın almak isterseniz ve kredi sicil notunuz yeterliyse doğrudan kredi çekerek evi alabilirsiniz. Evin ısınma tipi ise merkezi olması. Binanın inşaa senesi 1986 olarak kayıtlarda yer alıyor. Evin fiyatı ise 45 bin TL. Açık arttırmaya dahil olmak için minimum artış 1000 TL. Teminat bedeli olarak banka 2 bin 700 lira talep ediyor.

Bankalardan ev almak avantajlı mı?

Günümüzde bankalardan ev almanın büyük faydaları bulunuyor. İlk olarak emlakçılara herhangi bir komisyon ödenmesi gerekmiyor. Bununla beraber fiyatları piyasada son derece çok iken bankalardan bir miktar daha uygun.

Bu nedenle de bankalardan ev almak oldukça mantıklı bir seçenek. Zira Türkiye'de birçok kişi bankalardan aldığı evlerle yaşamına devam etmektedir. Evle ilgili daha detaylı bilgi için bu adrese ''https://e-satis.ziraatbank.com.tr/gm-details.intengo?gayrimenkulId=23131&cid=2081304 '' ulaşabilirsiniz.

Bankalardan herkese uygun satılık evler!


Geri Dön