26 / 04 / 2024

bankadan konut alınır mı 2021

bankadan konut alınır mı 2021

Vakıfbank stokunda yer alan daireleri ucuz fiyattan satışa sunmaya devam ediyor. Banka tarafından satılan dairelerin fiyatları 50 bin TL'den başlıyor. 

Bankalardan İstanbul'da 100 bin TL'ye satılık daireler!

Garanti Bankası stokunda yer alan daireleri ucuz fiyattan satışa sunmaya devam ediyor. Banka tarafından satılan dairelerin fiyatları 100 bin TL'den başlıyor. 

Bankalardan 100 bin TL'ye satılık daireler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Türkiye İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 81 kentte ucuz konut satışı!

Ziraat Bankası ve Türkiye İş Bankası ülke genelinde 81 kentte ucuz konut satıyor. Satışa sunulan dairelerin fiyatları 50 bin TL'den başlıyor. 

Bankalardan 99 bin TL'ye satılık evler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışına devam ediyor. Ziraat Bankası stoklarında yer alan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

İstanbul'da 120 bin TL'ye satılık daireler!

Ev almak isteyen vatandaşlar, bankalar tarafından satışa sunulan konutları araştırmaya devam ediyor. Çok sayıda banka uygun fiyatta konut satışı gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Bankalardan 45 bin TL'ye satılık konut!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı sürüyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

Bankalardan 82 bin TL'ye satılık ev!

Ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı devam ediyor. Vakıfbank stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

Bankalardan 40 bin TL'ye satılık evler!

Ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı devam ediyor. Ziraat Bankası ve İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor. 

Bankalardan herkese uygun satılık evler!

Bankalar kendilerine ait olan konutları satmaya devam ediyor. Ucuza konut satın almak isteyen vatandaşlar söz konusu bankalara başvuru yaparak ev sahibi olabilir.

Bankadan ev nasıl alınır?

Bankadan satışa çıkarılan evleri almak isteyen vatandaşlar, bankadan nasıl ev alabileceğini araştırıyor. Peki, bankadan nasıl ev alınır? İşte detaylar...

Ev arayanların yeni adresi bankalar oldu!

Ucuza konut sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş gözünü bankalar tarafından satışa çıkarılan konutlara dikti. Peki bankalardan konut alabilmek için gerekli olan şartlar neler? İşte detaylar...

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

Türkiye’de ev ne zaman alınır?

Türkiye’de konut sorunu toplumsal bir krize dönüşmüş durumda. Kiracı ve ev sahipleri arasındaki anlaşmazlık artarken, konuta erişim de zorlaşıyor. Peki konut almak, yatırım yapmak için uygun zaman mı? Türkiye’de ev ne zaman alınır? İşte cevapları…

Yatırımcılar soruyor: Konut ne zaman alınır, ne zaman satılır? 

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, konut alım satımının yılın belli dönemlerinde daha yoğun olduğunu belirtti. Peki ne zaman konut alınır, ne zaman satılır?

Fek yazısı nedir? Fek yazısı nasıl alınır?

Fek yazısı, önemli bir terim olarak karşımıza çıkıyor. Konut kredisi ve konut ipotek terimlerinden olan fek yazısının ne olduğunu bilmekte fayda var. Ev kredisi ve ipotekle ilgili olan bu kavramın ne olduğu merak edilir. Peki fek yazısı nedir, nereden, kaç günde ve nasıl alınır?

Konut kredisi nedir, nasıl alınır? Konut kredisi nasıl hesaplanır?

Ev almak isteyen milyonlarca kişi konut kredisinin detaylarını merak ediyor. Peki, Konut kredisi nedir, nasıl alınır? Konut kredisi nasıl hesaplanır? İşte detaylar...

Kat irtifakı tapu ne demek? Konutta Kat irtifakı ne demek? Kat irtifakı olan ev alınır mı?

Son zamanlarda konut alıcıları arasında merak uyandıran konulardan biri 'kat irtifakı tapusu' oldu. Peki, kat irtifakı olan ev alınır mı? Kat irtifaklı daire kiraya verilir mi? Kat mülkiyeti ve kat irtifakı arasındaki fark nedir?  İşte ayrıntılar...

Faizsiz kredi veren bankalar hangisi? Hangi bankadan faizsiz kredi alınır?

Son günlerde büyüyen maddi sıkıntılardan dolayı kendilerine çıkar yol bulmak isteyen vatandaşlar faizsiz kredi veren bankaları araştırıyorlar. Sizde hangi bankadan faizsiz kredi alınır? Sorusuna cevap arıyorsanız, detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim?

Sosyal konut projeleRinde kendisine Konut çıkmayan ama yatırdığı 500 TL başvuru parasını geri almak isteyen vatandaşlar TOKİ'de parası kalmış, yada almasını bilmeyen vatandaşlar bu haber tam olarak sizi ilgilendiriyor. Peki TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim

Ev alma hayali kuranlara müjde! 0,69 - 0,79 faizli konut kredisi nasıl alınır? 

Ev almak isteyen ancak yeterli birikimi olmayan vatandaşlar bankaların verdiği konut kredilerini merak ediyor. 0,69 - 0,79 faizli konut kredisi nasıl alınır? En ucuz konut kredisi hangi bankada? İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Ev alacaklar dikkat! 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır? Hemen bakın!

Ev hayali kuran vatandaşlar 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi kullanımı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır? 

İskan, yapı kullanma izni nedir? İskan nasıl alınır?

İskan nedir ve İskan nasıl alınır? soruları emlak, konut alanlarında sıkça yöneltilen sorular arasındadır. İşte iskan konusuna dair merak edilenler!

İpotek fek yazısı nasıl alınır? İpotek fekki için gerekli belgeler neler?

Evini konut kredisi kullanarak alanların merak ettiği konulardan biri de fek yazısı oluyor. Peki, İpotek fek yazısı nasıl alınır? İpotek fekki için gerekli belgeler neler? İşte tüm detaylar...

İskan belgesi olmayan ev alınır mı?

Konut alırken dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biri de evin oturma izninin olup olmadığıdır. Oturma izni olan evler için iskan belgesi veriliyor. Peki, iskan belgesi olmayan ev alınır mı? İşte tüm detaylar..

bankadan konut alınır mı 2021 Haberi

bankadan konut alınır mı 2021

İstanbul'da uygun fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankalar tarafından satışa çıkarılan evleri araştırıyor. Takvim'de yer alan habere göre; Vakıfbank stokunda yer alan daireleri yayınladıkları ilanlarla satışa çıkardı. Türkiye'nin aralarında İstanbul, Ankara, İzmir gibi metropol şehirlerin de yer aldığı bir çok kentte ev, araba, arsa, işyeri gibi gayrimenkulleri çok ucuza satışa çıkaran banka üstüne bir de bu gayrimenkuller için kredi de veriyor. Kasım ayında satılık gayrimenkul listesinde indirim üstüne indirim kampanyası yapan Vakıfbank'ın kampanyası ev, araba veya arsa almak isteyen vatandaşları mutlu etti. 

Yayımlanan yeni ilan arasında en az apartman dairesi fiyatı 49 bin 500 TL olarak belirlendi. Adıyaman'da bulunan 280 metrekare bahçeli ev ve arsası 82 bin 500 liralık fiyatı ile satılıyor.

VAKIFBANK SATILIK İŞYERİ DÜKKAN İLANLARI

Vakıfbank gayrimenkul satış ilanları...