25 / 04 / 2024

Bankalardan 50 bin TL'ye satılık daire!

Bankalardan 50 bin TL'ye satılık daire!

Vakıfbank stokunda yer alan daireleri ucuz fiyattan satışa sunmaya devam ediyor. Banka tarafından satılan dairelerin fiyatları 50 bin TL'den başlıyor. 



İstanbul'da uygun fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankalar tarafından satışa çıkarılan evleri araştırıyor. Takvim'de yer alan habere göre; Vakıfbank stokunda yer alan daireleri yayınladıkları ilanlarla satışa çıkardı. Türkiye'nin aralarında İstanbul, Ankara,  İzmir  gibi metropol şehirlerin de yer aldığı bir çok kentte ev, araba, arsa, işyeri gibi gayrimenkulleri çok ucuza satışa çıkaran banka üstüne bir de bu gayrimenkuller için kredi de veriyor. Kasım ayında satılık gayrimenkul listesinde indirim üstüne indirim kampanyası yapan Vakıfbank'ın kampanyası ev, araba veya arsa almak isteyen vatandaşları mutlu etti. 

 Bankalardan 50 bin TL ye satılık daire!

Yayımlanan yeni ilan arasında en az apartman dairesi fiyatı 49 bin 500 TL olarak belirlendi. Adıyaman'da bulunan 280 metrekare bahçeli ev ve arsası 82 bin 500 liralık fiyatı ile satılıyor.

VAKIFBANK SATILIK İŞYERİ DÜKKAN İLANLARI

Vakıfbank gayrimenkul satış ilanları arasında işyeri, depo ve dükkan ilanları bulunuyor. Yayımlanan ilanlar kapsamında en düşük fiyat Ankara'nın Kazan ilçesinde yer alan 22 bin liralık fiyatla iş yeri de mevcut. Kayı Mahallesi'nde bulunan Şanlıurfa Eyyübiye Mahallesi içerisinde 19 bin 950 TL'lik depo da satışa çıkarıldı. 

Yozgat'ta 15 bin 207 metrekare arsa satışı için de 21 bin 630 TL fiyat belirlendi. 

Bankalardan 81 kentte ucuz konut satışı!


Geri Dön