29 / 03 / 2024

Bağcılar Albayrak Sitesi içinde icradan 120 bin TL'ye satılık konut!

 Bağcılar Albayrak Sitesi içinde icradan 120 bin TL'ye satılık konut!

İstanbul 14. İcra'dan Demirkapı mahallesi Albayrak Sitesinde yer alan konut 120 bin TL'ye satılacak. Satış, 23 Temmuz Pazartesi günü 14Ç00-14:20 saatleri arasında yapılacak



İlan şöyle;



Örnek No : 64

T.C. BAKIRKÖY / İSTANBUL 14. İCRA DAİRESİ

2012/618 TLMT.


TAŞINMAZ AÇİK ARTIRMA İLANI 


Satılmasına Karar Verilen Taşınmazın Cinsi, Kıymeti, Adedi Evsafı:


Taşınmazın Bilgileri: Satışa konu taşınmaz 14 bloktan oluşan bir sitede olup, sitenin güvenliği, bariyeri, çocuk parkı, çevre düzenlemesi ve yapılmış yollan ile açık otoparkı bulunmaktadır. Al blok 7 katlı, asansörlü, merpenler dökme mozaik ve her katında 4 dairelidir, satışa konu daire 3 kat 16 nolu dairedir, dış kapısı çelik, 3 yatak odası, salon mutfak, banyo, wc, antre koridor ve balkondan müteşekkildir. 90 M2 civarındadır, iç kapılar ahşap, dış doğramalar ise pvcdir. daire kombi kalarifer ve doğalgazlıdır. konum itibariyle alt ve üst yapısı tamamlanmış her türlü belediye hizmetlerinden yararlanan talep gören bir bölgededir.


Taşınmazın Adresi: Demirkapı Mah Albayraklar Sitesi Gamze Sote No:16~40

veya Altınel Sok No: 11-29 Bağcılar / İSTANBUL

Taşınmazın Yüzölçümü: 15.799,00 M2 arsa üzerinde 40/15520 arsa paylı 90 M2

miktarlı 16 nolu bağımsız bölüm

Taşınmazın Özellikleri: İstanbul Bağcılar Kirazlı Köyü Demirkapı Mah 2273 Parsel

No, 40/15520 arsa paylı Al Blok 3. Kat 16 Bağımsız bölüm saylı taşınmazın tamamı Takdir Olunan Kıymeti: 120.000,00

KDV Oranı:%l

1.Satış Günü: 23/07/2012 Pazartesi 14:10 - 14:20 saatleri arasında

2.Satış Günü: 02/08/2012 Perşembe 14:10 -14:20 saatleri arasında 


Yukarıda özellikleri yazılı taşımazlar bir borç nedeni ile açık arttırma suretiyle satılacaktır.


Satış Şartları:


1-Satış yukarıda belirtilen gün ve saatte BAKIRKÖY 14. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ'da açık artırma sureti ile yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60 m ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmaz ise en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartı il yukarıda belirtilen gün ve saatlerde ikinci arttırmaya çıkılacaktır. Bu arttırmada da bu miktar elde edilememiş ise taşınmaz en çok arttıranın taahhüdü saklı kalmak üzere arttırma ilanında gösterilen müddet sonunda en çok arttırana ihale edilecektir. Şu kadarki, arttırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüchanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka, paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böylt fazla bedelle alıcı çıkmaz ise satış talebi düşecektir.


2-Arttırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin % 20'si nisbetinde pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tellaliye resmi, ihale pulu, 1/2 tapu harcı ve masrafları, KDV alıcıya aittir.


3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususu ile faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile onbeş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde haklan tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.


4-İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve aynca temerrüt faizinden müteselsiler mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi aynca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.


5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6-Satışa iştirak edenleri şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca

bilgi almak isteyenlerin 2012/618 sayılı dosya numarası ile Müdürlüğümüze başvurmalan ilan olunur.

(İc. İf. K. 126)

(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir. Yönetmelik Örnek No : 27



İlan için tıklayın

B.: 37677 (Resmi İlanlar www.ilanlar.gov.tr’de)



Geri Dön