16 / 04 / 2024

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emeklilere, dar gelirlilere, asgari ücretli ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!



Tüm Türkiye'de büyük sevinçle karşılanan TOKİ 2022 sosyal konut projesi için valilikler talep topluyor. İşte TOKİ 2022 sosyal konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

Hükümet satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar nedeniyle mağduriyetle karşılaşan vatandaşların sorunlarını çözmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili verilen bilgiye göre, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olacak kampanya için hazırlıklar hız kesmiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı konutu olmayan dar gelirliler için hayata geçirilecek olan sosyal konutlarda valilikler talep toplamaya başladı. Şehirlerdeki konut ihtiyaçlarına göre belirlenecek toplam konut sayısının rekor düzeye ulaşması öngörülüyor.

TOKİ den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın! 

81 İLE REKOR KONUT GELİYOR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle şimdiye kadar yapılan sosyal konut projesinde toplamda 1 milyon 170 bin rakamı kaydedildi. Aktarılan detaylara göre, bir buçuk sene kadar önce 100 bin sosyal konut için adım atan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından tüm çalışmalar  bitirildi ve inşaatlara başlandı. 

Sabah gazetesinden Seda Tabak'ın haberine göre, yeni sosyal konut hamlesi de Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olacağı için 81 şehirde bu sayının gelen talep doğrultusunda 200 bini aşacağı öngörülüyor. Merakla beklenen projelerle ilgili tüm detaylar ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Eylül ayında açıklanacak. 

İşte Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ sosyal konut projesine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...


Geri Dön