29 / 03 / 2024

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emeklilere, dar gelirlilere, asgari ücretli ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!



240 AY VADE FIRSATI SUNULUYOR 

Konutu bulunayan, herhangi bir mal veya mülk için hissedar olmayan dar gelirli vatandaşlar, uygun taksitlerle hayallerindeki konutlara kavuşacak. Konutlar için kuraya katılım gösterilmesinin ardından ev almaya hak kazanan kişiler, 20 seneye ulaşan vadelerle kira öder gibi ev taksitlerini ödeyecek. 

Yine aktarılan detaylara göre, şehit yakınları ve gaziler için satışta özel kontenjanlar açılması planlanıyor. Söz konusu konutlar için belirlenmesi beklenen peşinat miktarının ise ev fiyatının yüzde 10'u kadar olması hedefleniyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanması öngörülen konutların fiyatları ise henüz belli değil.

TOKİ den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın! 

Proje ile beraber, vatandaşların erişilebilir koşullarda konut sahibi olmasına imkan sunmak, fahiş kira bedellerini azaltmak ve pandemi sürecinde azalan konut arzını hızla yükselterek, inşaat sektörünün hareketlendirilmesi planlanıyor. 

Vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olacağı söz konusu projelerdeki daireler ailelerin erişebileceği fiyat ve koşullarda hayata geçirilecek. Yükselen inşaat maliyetleri ve arsa sorunu konusunda, tüm gerekli sübvansiyonların da devlet tarafından karşılanması sağlanacak. 


Geri Dön