23 / 04 / 2024

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emeklilere, dar gelirlilere, asgari ücretli ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!



GENÇLERE ÖZEL KONTENJAN İMKANI 

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının daha önce yaptığı sosyal konut projelerini kapsayan kampanyalarda dairesi bulunmayan emekliler için de ayrı kota tanındı. Söz konusu yeni projede de dar gelirliler, emekliler, şehit ve gazi yakınlarının dışında gençler ve yeni evlenecekler de ayrı kontenjanlarla değerlendirilecek. 

Anadolu şehirleri ve mega kent İstanbul'da belirli aile geliri üst sınırı ve daha önce evi bulunmaması şartlarının dikkate alınacağı kampanyada, başvurulardan sonra kura yoluyla konutlar belirlenecek.

TOKİ den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

Merakla beklenen Sosyal konut hamlesinde mega kent İstanbul'a önemli bir pay ayrılacağına vurgu yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "81 ilimizde olduğu gibi; İstanbul'umuza yeni on binlerce konut kazandıracağız" diyerek, gençlerimize, yeni evli kardeşlerimize, engelli kardeşlerimize, emeklilerimize, şehit ve gazi ailelerimize özel kontenjanlar ayıracağız. Evi olmayan tek bir kardeşimiz kalmayana dek bu çalışmayı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz" açıklamasında bulunmuştu. Kurum, konuyla ilgili bir son dakika açıklamasında bulunarak, "Bu çerçevede inşallah eylül ayında, TOKİ Başkanlığımızın tüm Türkiye'de, 81 ildeki bu çerçevede İstanbul'da da Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini başlatıyoruz ve evi olmayan tüm kardeşlerimiz ev alana kadar bu projeleri de yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

TOKİ den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

"Aidat öder gibi taksitlerle genç kardeşlerimize, emekli kardeşlerimize, engelli kardeşlerimize, şehit ve gazi ailelerimize kontenjan ayıracağız" ifadelerini kullanan Murat Kurum, "Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini eylül ayı itibarıyla başlatacağız ve 81 ilimizde bu projelerimizi yapacağız" açıklamasında bulundu. 

TOKİ'den Gazianteplilere 626 yeni konut müjdesi! 

Gençlere müjde! TOKİ sosyal konut projelerinde gençlere kontenjan ayrılacak! Bakan Kurum resmen açıkladı! 

TOKİ İstanbul projesi konut satışları başlıyor! 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 fiyatları resmen belli oldu! Sakın kaçırmayın


Geri Dön