24 / 04 / 2024

KİPTAŞ vaditepe teslimleri

KİPTAŞ vaditepe teslimleri

Bahçeşehir'in kalbinde konumlanan ve KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Vaditepe projesinde avantajlı fiyatlarla satışlar devam ediyor.

KİPTAŞ Vaditepe 2. etap teslimleri başlıyor!

Bahçeşehir'de KİPTAŞ imzası ile hayata geçirilen Vaditepe'de 2. etap teslimleri başlıyor. Projedeki konutların alanları 118 metrekare ile 340 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

KİPTAŞ Vaditepe 1. etap teslimleri başlıyor!

Bahçeşehir'de KİPTAŞ imzası ile hayata geçirilen Vaditepe'de teslimler başlıyor. Vaditepe Bahçeşehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 daireler yer alıyor.

KİPTAŞ'ın 2 projesinin teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler projelerinin teslimleri için geri sayım başladı. İşte projelerin teslimleri ile ilgili detaylar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri için geri sayım başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre dev proje Mart 2024'te sahiplerine teslim edilecek.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de sona yaklaşıldı! Dev proje 2024 Şubat'ta teslim!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri 2024 yılının Şubat ayında gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler ön başvuru tarihleri ve detayları...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler başvuruları başladı!

KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilecek Aydınlık Evler projesinin temeli bugün atıldı. Dev projede başvurular bugün itibarıyla başladı.

KİPTAŞ Aydınlık Evler bugün görücüye çıkıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçireceği Aydınlık Evler Projesi bugün görücüye çıkıyor. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL bedelle hayata geçiriliyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi'nin temeli yarın atılıyor.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire belirleme kuraları 25 Aralık'ta çekiliyor!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile hayata geçirilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatındaki son durumla ilgili bilgi verdi. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de temel atma heyecanı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugün yazısında KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler Projesi'ni kaleme aldı.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler fiyat!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede?

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ vaditepe teslimleri Haberi

KİPTAŞ vaditepe teslimleri

Bahçeşehir'in kalbinde konumlanan ve KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Vaditepe projesinde avantajlı fiyatlarla satışlar devam ediyor. 


Yatırımcının gözdesi haline gelen 4 bin konutluk dev projede oturuma hazır son daireler konut alıcılarına sunuluyor. Sosyal donatıları, geniş peyzaj alanları, proje çevresindeki kamu alanları ve kolay ulaşım imkanlarıyla çocuklu ailelerin öncelikli tercihi arasında konumlanan Vaditepe Bahçeşehir'in son dairelerini yerinde görerek satın alma imkanı sunuluyor. 


ESNEK ÖDEME SEÇENEKLERİ 

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Bahçeşehir'in merkezinde konumlandırılan Vaditepe Bahçeşehir, yatırım potansiyeli yüksek bir proje olarak öne çıkıyor. Teslime hazır son daire satışlarının devam ettiği projede, 48 aya kadar vade farksız ödeme imkânı sunuluyor. Ayrıca projeden daire sahibi olmak isteyenler 0,65 faiz oranıyla yüzde 20 peşinat, 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla konut kredisi kullanabiliyor. 


MAHALLE KONSEPTİ YAŞATILIYOR 

Yüksek standartlarda yaşam vadeden...