26 / 04 / 2024

kira sertifikası ihraç belgesi

kira sertifikası ihraç belgesi

Vakıf Varlık Kiralama'nın Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer aldığı 100 milyon TL tutarlı, 91 gün vadeli yurtiçi kira sertifikasının satış işlemleri tamam...

Vakıf Varlık Kiralama 147.8 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından 147 milyon 790 bin TL tutarında ve azami 110 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan tertip ihraç belgesi yayınlandı...

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 400 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 400 milyon TL tutarında, 98 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan tertip ihraç belgesini yayınlandı.   

Bereket Varlık Kiralama'nın ihraç belgesi onaylandı!

Bereket Varlık Kiralama'nın kira sertifikaları ihraçlarına ilişkin ihraç belgesi Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

Hazine altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hazine ve Maliye Bakanlığı, altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek...

QNB Finans Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

QNB Finans Varlık Kiralama tarafından QNB Finans Finansal Kiralama A.Ş'nin fon kullanıcısı olacağı, 1 milyar TL tutarına kadar kira sertifikası ihraç edilecek.

Ziraat Katılım 12,6 milyar TL kira sertifikası ihraç etti!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama A.Ş 2020 yılında 12,6 milyar TL'lik 23 adet kira sertifikası ihraç etti. 

Hazine euro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihraç etti!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik euro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihraç etti. 

Bereket Varlık Kiralama 250 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 84 gün vadeli, 250 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. 

Bereket Varlık Kiralama 400 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 69 gün vadeli, 400 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. 

Bereket Varlık Kiralama 450 milyon kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama 79 gün vadeli, planlanan tutar 300 milyon TL olmak üzere, azami oranda karşılanması maksadıyla 450 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihraç edecek.

Albaraka Türk 2020'de 13 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç etti!

Albaraka Türk, 63 adet kira sertifikası ihracı ve yaklaşık 13 milyar TL ihraç hacmi ile 2020 yılında da katılım bankacılığı sektöründe en fazla kira sertifikası ihraç eden banka oldu. 

Bereket Varlık Kiralama 100 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama, 71 gün vadeli, 100 milyon Türk lirasına kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı. 

Bereket Varlık Kiralama 450 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama, 79 gün vadeli, 450 milyon Türk lirasına kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı. 

Bereket Varlık Kiralama 210 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama, 46 gün vadeli, 210 milyon TL tutarında kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı. 

Bereket Varlık Kiralama 175 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama, 41 gün vadeli, 175 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Bereket Varlık Kiralama 50 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama'nın yurt içinde halka arz edilmeksizin tahsisli olarak gerçekleştirilecek 77 gün vadeli, 50 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için SPK'ya tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. 

kira sertifikası ihraç belgesi Haberi

kira sertifikası ihraç belgesi

Vakıf Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurtiçi kira sertifikası satışının tamamlanması hakkında açıklama yaptı.

Vakıf Varlık Kiralama'nın Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer aldığı 100 milyon TL tutarlı, 91 gün vadeli yurtiçi kira sertifikasının satışı tamamlandı.

Vakıf Varlık Kiralama KAP açıklaması:
Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı TRDVVRK62030 ISIN kodlu, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara (halka arz edilmeksizin) satışı tamamlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine...