26 / 04 / 2024

kira yardımı 2016

kira yardımı 2016

2016 yılında verilecek kira yardımı ücret listesine göre İstanbul, İzmir ve Ankara'da kira yardımı bedeli 795,00 TL oldu. Peki, diğer şehirlerde kentsel dönüşüm kiraları ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında anlaşma yolu ile riskli binası yıkılan hak sahipleri talep etmeleri halinde kira yardımı alabiliyor. Peki, 2016 yılında kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

Kentsel dönüşümde 2016 yılı kira yardım bedeli!

Kentsel dönüşümde ikamet edilen riskli binasını anlaşma yolu ile yıktıran hak sahiplerine başvurmaları halinde kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşümde 2016 yılı kira yardım bedeli ne kadar oldu? İşte kira yardımları..

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2016!

Kira Yardımı Uygulamaları Klavuzunda kentsel dönüşüm kira yardımı şartlarına yer veriliyor. 2015 yılından itibaren kira yardımı için yapılan başvurularda ikamet koşulu aranıyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2016..

Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2016!

Kentsel dönüşüm kira yardımı, Bakanlık tarafından riskli binası yıkılan kimselere sunulan yardımlar arasında yer alıyor. Peki, 2016 yılında kira yardımları ne kadar oldu? Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar?

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2016!

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 bedelleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı olarak ne kadar ödenecek? İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar oldu?

İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar?

Kentsel dönüşümde, riskli binası yıkılan kimseler, Bakanlık tarafından sunulan kira yardımlarından faydalanabiliyor. Peki, 2016 yılında kira yardımları ne kadar oldu? İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar?

2016'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar yapılacak?

2016 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı ücretleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki, 2016'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar yapılacak? İşte il il kira yardımı bedelleri..

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı, başvurusu onaylanan kimselere 18 ay boyunca veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar oldu? 2016 yılında kentsel dönüşüm kirası olarak kime ne kadar ödenecek?

Kentsel dönüşümde kira yardımı 790 TL’ye çıkıyor!

Kentsel dönüşüm 2016 yılında da hızla devam ederken, kira yardım miktarı da artacak. Kira yardımının, ev sahiplerine büyük şehirlerde 790 liraya, nüfusu az şehirlerde 500 liraya kadar çıkması bekleniyor.

2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kapsamında binasını anlaşma ile tahliye eden hak sahiplerine devlet kira yardımında bulunuyor. Peki, 2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Anlaşma ile tahliye edilen, yıktırılan veya kamulaştırılan binaların maliklerine ve kiracılarına devlet bazı yardımlarda bulunuyor. Peki, kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen bir yapının anlaşma yolu ile tahliye edilmesi halinde hak sahipleri bazı finansal desteklerden faydalanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar..

Kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşullarını taşıyan kimseler bir dilekçe ile kira yardımına başvuruda bulunabiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015...

kira yardımı 2016 Haberi

kira yardımı 2016

Kentsel dönüşüm kiraları ne kadar?

Kentsel dönüşümde anlaşma yolu ile riskli binası yıkılan hak sahipleri kira yardımından yararlanabiliyor. Bunun için öncelikle kira yardımı başvurusunda bulunmuş olmak gerekiyor.


Kira yardımı vatandaşlara talepleri doğrultusunda 18 aya kadar yapılıyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı, Bakanlık tarafından geri ödemesiz bir şekilde yapılıyor. 


2016 yılında verilecek kira yardımı ücret listesine göre İstanbul, İzmir  ve Ankara'da kira yardımı bedeli 795,00 TL oldu. Peki, diğer şehirlerde kentsel dönüşüm kiraları ne kadar?


Kentsel dönüşüm kira yardımı 2016


İL ADI

Artvin, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Çankırı, Erzincan, Gümüşhane, Hakkari, Kırşehir, Nevşehir, Sinop, Tunceli, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis.


Malik (Aylık): 495,00 TL

Kiracı (Defaten) : 990,00 TL

Sınırlı Ayni Hak Sahibi (Defaten) :2.475,00TL


İL ADI

Amasya,Bitlis, Edirne, Giresun, Isparta, Kars, Kastamonu, Kırklareli, Muş, Niğde,...