28 / 03 / 2024

kira yardımı başvuru ekranı

kira yardımı başvuru ekranı

Kirasını ödemeyen vatandaşlara müjde! Devlet kira ödemelerinde zorluk yaşayan vatandaşlara 960 TL kira yardımı yapıyor. Peki, kira yardımı nasıl alınıyor? İşte başvuru şartları...

Riskli yapılarda oturanlar dikkat! İBB kira yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından riskli yapılarda oturan vatandaşlara belirli tutarda kira yardımı veriliyor. İBB tarafından verilen kira yardımı tutarları yeni yıl ile beraber değişti. Peki İBB kira yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

15 bin lira sel yardımı nasıl alınır? İstanbul sel yardımı başvuru şartları neler?

İstanbul'da yaşanan selden sonra 15 bin TL yardım yapılacağı açıklandı. Peki, 15 bin lira sel yardımı nasıl alınır? İstanbul sel yardımı başvuru şartları neler? İşte detaylar...

2023 e-Devlet kira yardımı başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar 1.150 TL alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelere kira desteği vereceğini duyurdu. Bakanlık, bu kapsamda, başvuran dar gelirli veya geliri olmayan ailelere 1.500 TL kira yardımı yapacağını paylaştı.

Depremzedeler kira yardımı için nasıl başvuracak?

Depremden etkilenen 11 ilde vatandaşlara ödenen kira yardımı için izlenecek adımlar netleşti. Peki kimler deprem kira yardımına başvurabilir? Ne kadar kira yardımı ödenecek?

Depremzedelere taşınma yardımı başladı mı? 15 bin TL taşınma yardımı hangi tarihte yatırılacak?

Depremden etkilenen bölgelerde evlerini kaybeden ya da taşınmak isteyen vatandaşlara yönelik devletin yaptığı yardım ödemelerinden biri olan taşınma yardımı, başvuru yapanların doğrudan hesaplarına yatırılıyor. Peki taşınma yardımına nasıl başvurulur? Taşınma yardımı ödemeleri  başladı mı?

İhtiyaç sahiplerine müjde! Belediye yardım başvuru ekranı burada! Odun/kömür, erzak, gıda, giyim yardımı...

Dar gelirli ailelere yönelik belediye yardım başvurusu nasıl yapılır sorusunun cevabı merak konusu oldu. Odun/kömür, erzak, gıda, giyim gibi pek çok konuda sağlanan yardımlara başvurular internetten gerçekleştirilebiliyor.

Depremzede kira yardımı başvuru ekranı! 24 bin ve 60 bin TL kira desteği nasıl alınır? e-Devlet kira yardımı başvuru...

Deprezemzedelere taşınma ve barınma için karşılıksız destek verilecek. Depremzede kira yardımı başvuru ekranı! 24 bin ve 60 bin TL kira desteği nasıl alınır? e-Devlet kira yardımı başvuru...

Deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Taşınma ve kira yardımı kaç lira? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depremzedelere destek açıklaması gelmişti. Peki deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Depremzede kira yardımı kaç lira? Deprem kira yardımı ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar...

Depremzede kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Deprem kira yardımı nereden alınır?

Depremzedelere yapılacak olan kira yardımına dair sorular sorulmaya devam ediliyor. Depremzedelere kira yardımı nasıl yapılır? İşte detaylar!

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

Depremzedeler kira yardımı başvurusunu nasıl yapacak? 2023 Kahramanmaraş kira yardımı kaç lira?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 şehri etkileyen iki büyük depremde ölü ve yaralı sayısı artıyor. Depremzedeler kira yardımı başvurusunu nasıl yapacak? 2023 Kahramanmaraş kira yardımı kaç lira? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu!

Dikkat kira yardımı miktarı artırıldı!

Geçim darlığı yaşayan ailelere devlet tarafından yapılan kira yardımı miktarı artırıldı. Peki söz konusu kira yardımı kimlere veriliyor, nasıl alınıyor, başvuru için neler gerekiyor?

Çocuklu hanelere 1259 TL destek ödemesi! SED yardımı başvuruları nereden yapılır, başvuru şartları neler?

Sosyal yardım ödemeleriyle ihtiyacı olan vatandaşlara destek sağlayan bakanlık, şimdi de çocuklu ailelere 1259 lira destek ödemesi yapıyor. Peki, SED yardımı başvuruları nereden yapılır, başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

kira yardımı başvuru ekranı Haberi

kira yardımı başvuru ekranı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan kira ödemelerinde zorluk yaşayan vatandaşlara müjde geldi. Takvim'de yer alan habere göre; bakanlık kira ödemelerinde sıkıntı yaşayan vatandaşlara 48 ay boyunca ayda 960 TL kira yardımı yapıyor.

E-Devlet üzerinden yapılan başvurular bakanlık tarafından değerlendirildikten sonra, söz konusu yardım başvuran vatandaşlara veriliyor. 

E-DEVLET'TEN KİRA YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 

Kira yardımı e-devlet sistemi üzerinden başvuru yapılarak alınıyor. E-devlet sistemindeki "Hak Sahibi Ailelere Kira Yardımı Yapılması" bölümünden başvuru işlemleri tamamlanabiliyor. Vatandaşların merak ettiği kira yardımı başvurusu nasıl yapılır sorusuna yanıt olarak ilk önce T.C. kimlik numarası ve şifre ile e-devlet sistemine giriş yapılması gerekiyor. Ardından açılmış olan pencerede "uygulamaya git" butonuna tıklanıyor. Sonrasında gelen ekranda "giriş yapmak istediğiniz uygulama bazı kişisel bilgilerinize erişim hakkı istemektedir. Lütfen aşağıdaki...