25 / 04 / 2024

Kira yardımı TL ödeme sayıları

Kira yardımı TL ödeme sayıları

İstanbul ve Türkiye'de ev sahiplerine ve kiracılara Aralık 2013 itibariyle kaç TL kira yardımı ödendi? İstanbul'da kaç ev sahibi ne kadar kira yardımı aldı? İşte Kira yardımı ev sahiplerine ve kiracılara ne kadar ödendi? sorusunun detaylı cevabı...

KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımı 7 bin TL'ye çıktı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kira yardımı paylaşımı geldi. Ali Kurt yaptığı paylaşımda KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımının 7 bin TL'ye çıktığını açıkladı.

Depremzedelere kira yardımı 5 bin TL oldu diye ev sahipleri kira fiyatlarını 7 bin 500 TL yaptı!

6 Şubat depreminden sonra evi yıkılan ve ağır hasar alan vatandaşların kira yardım ödemeleri artırıldı. Haberi duyan emlakçılar hemen harekete geçerek kira fiyatlarını 5 bin TL’den 7,5 bin TL'ye yükseltti.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 2024 kentsel dönüşüm kira desteği kaç TL?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentsel dönüşüm açıklamalarından sonra kira yardımı ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 

Öğretmenlere kira yardımı 10 bin TL’mi oluyor?

Yaşadığımız ekonomik kriz ve son zamanlarda artan faiş fiyatlar ile birlikte öğretmenlerimizin desteğe ihtiyacı olduğu çok net açık bir durum. Bu durumda da kira yardımına dair bir gündem yaratıldı. İşte ayrıntılar...

81 ildeki kiracılar için tek tek ödeniyor! En yüksek kira yardımı hangi illerde? Kiracılar hemen bu rakamlara bakın!

'Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi ilde, kaç TL?' sorularının yanıtları belli oldu. İşte il il hükümet tarafından verilen kira yardımı tutarları...

Emekliye yüzde 70 zam 10 bin TL kira yardımı müjdesi! Emeklinin gözleri yuvalarından fırladı!

Son dakika gelişmesine göre, emekli ve memur maaşlarında büyük bir artış gerçekleşecek. Yapılan son açıklamaya göre, emekli ve memur maaşlarına yüzde 70 oranında bir zam yapılacak ve ayrıca 10.000 TL tutarında kira yardımı uygulanacak.

Kira ödemekte zorluk çekiyorsanız bu habere dikkat! Aylık 5 bin 250 TL kira yardımı yapılacak

Kirasını ödemekte zorlanan vatandaşlar için tek şartla aylık 5.250 TL kira yardımı yapılacak. Kira yardımı haberiyle binlerce kişi sevince boğuldu! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, aylık 5 bin 250 TL kira katkısının verileceğini ilan etti.

Memurlara kira desteği! İşte bu şartları sağlayanlara 4.500 TL'ye kadar kira yardımı!

Memurlara bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde kira yardımı yapılacağı müjdesi verilmişti. Şimdi ise bu kira yardımının detayları araştırılıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

2023 e-Devlet kira yardımı başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar 1.150 TL alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelere kira desteği vereceğini duyurdu. Bakanlık, bu kapsamda, başvuran dar gelirli veya geliri olmayan ailelere 1.500 TL kira yardımı yapacağını paylaştı.

Kiracıya 3 bin TL, ev sahibine 5 bin TL! Depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

6 Şubat Kahramanmaraş depremi 10 ili etkiledi. Bu illerde yaşayan depremzedeler için devlet tarafından kiracılara 3 bin TL, ev sahiplerine ise 5 bin TL kira yardımı yapılacağı açıklanmıştı. Peki depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

Kira ödemekte güçlük çekenlere müjde! Bu şartları yaparsanız her ay 3500 TL kira yardımı yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iller arasında değişen kira yardımı fiyatlarının güncellendiğini duyurdu.

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımına zam yapıldı! Hangi şehirde ne kadar oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımının artırıldığını duyurdu. İstanbul'da 3 bin 500 TL’ye; Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de ise 3 bin TL’ye çıkarıldı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları...

Kira yardımı TL ödeme sayıları Haberi

Kira yardımı TL ödeme sayıları

Kira yardımı ev sahiplerine ve kiracılara ne kadar ödendi?


Kira yardımı için İstanbul'da 13 Aralık 2013 itibariyle 3 bin 525 ev sahibi ve 315 kiracı, toplam 3 bin 840 kişi başvuruda bulundu.


Ev sahiplerine şimdiye kadar 6 milyon 955 bin 395,34 TL kira yardımı ödendi. Kiracılara ise toplamda 408 bin 850 TL kira yardımı yapıldı. İstanbul'da kira yardımı için ev sahibi ve kiracıya ödenen toplam paranın miktarı 7 milyon 364 bin 245,34 TL oldu. 


Türkiye genelinde ise 5 bin 58 ev sahibi kira yardımı için başvururken; kira yardımı isteyen kiracı sayısı ise 520'de kaldı. Toplam 5 bin 578 kira yardımı talep edildi. 


Ülke çapında 9 milyon 431 bin 295,62 TL kira yardımı ev sahiplerine ödenirken, kiracılara ödenen kira yardımı ise 667,25 TL. Toplamda...