25 / 04 / 2024

Kirazlı Bahçe ulaşım

Kirazlı Bahçe ulaşım

Asset İnşaat Kirazlı Bahçe projesi’nde farklı ödeme seçenekleriyle 350 bin TL’ye 2+1 daireler bulunuyor. Projenin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor, Toplam 80 adet daire bulunuyor.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Semt77 Kirazlı Bahçe lansmana özel yüzde 35 indirimle satışta! Yeni proje!

Yalova Group imzasıyla Yalova'da yükselecek Semt77 Kirazlı Bahçe projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Semt77 Kirazlı Bahçe'nin özellikleri neler oldu? İşte detaylar...

New Holland T3B serisi bahçe tarımının vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

New Holland T3B serisi, bahçe tarımı ile uğraşan çiftçiler için ideal ölçüler, yüksek güç, maksimum tork, özellikli vites ve kuyruk mili gibi özellikleriyle cezbediyor. Fiyat performans açısından çiftçilerin vazgeçilmezi olmaya aday T3B’nin Eylül ayı fiyatı ise şu şekilde.

Apartmanlarda bahçe kime aittir?

Apartmanlarda ortak kullanım alanları hususu bazen sorun teşkil edebiliyor. Apartmanlardaki kat malikleri arasında en çok tartışma ise ortak bahçe kullanımı konusunda yaşanıyor. Peki, apartmanlarda bahçe kime aittir? İşte tüm merak edilenler...

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? 

İstanbul Yeni Havalimanı ulaşım ihalesini İBB'nin şirketi Otobüs AŞ kazandı. İhale sonucu ile birlikte ulaşım ücretleri de açıkladı. Peki İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? İşte ilçe ilçe ulaşım fiyatları...

Romanlara bahçeli ev müjdesi!

Roman vatandaşların yaşadığı evlerden kentsel dönüşüm kapsamında önümüzdeki yıl yapılacak konutlar, müstakil ve bahçe tarımına uygun olacak. Yeni konutların önümüzdeki yıldan itibaren başlaması planlanıyor.

İzmir'e Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar’da İzmir’in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği “Ulaşım Entegrasyon Merkezi” kuracak.

Kat mülkiyeti bahçe kullanımı nasıl olmalı?

Apartman ve konut siteleri gibi ortak yaşamın bulunduğu mülklerde bazı alanlar kat maliklerin ortak kullanım alanı olarak sunuluyor. Peki, kat mülkiyeti bahçe kullanımı nasıl olmalı? Bahçe herkesin midir?

Kirazlı Bahçe'de dükkanlar satışa sunuldu!

Asset İnşaat'ın Kirazlı Bahçe projesinde yaşam 2016 yılının sonuna doğru başlayacak. Projede bulunan Ticari Ünitelerin metrekare birim fiyatı ise 8 bin TL'den başlıyor.

Kirazlı Bahçe'de şimdi al teslimde öde!

İstanbul'un Avrupa yakasında inşaat edilen ve tamamlandığında bölgenin en prestijli projesi olacak olan Kirazlı Bahçe projesinde önemli bir aşamaya gelindi.

Soyak Konforia Bahçeşehir ulaşım!

Blokların 15 kat şeklinde yükseleceği proje Soyak Yapı imzasıyla yükseliyor. Soyak Konforia Bahçeşehir ulaşım bilgisi kapsamında Bahçeşehir göletten 7- 8 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım!

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Bahçeşehir lokasyonunda yer alıyor. Toplam arsa alanı 48 bin metrekare olarak belirlenen projede 225 adet bağımsız birim bulunuyor.

Kirazlı Bahçe ulaşım Haberi

Kirazlı Bahçe ulaşım

Asset İnşaat güvencesiyle inşa edilen Kirazlı Bahçe projesi 11.000 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Projenin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor, projede toplam 80 adet daire bulunuyor.

Satışları devam eden kirazlı bahçe projesinin konut fiyatları 2+1 350 bin TL,3+1 450 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Kirazlı bahçe projesi konum olarak kirazlı metrosuna 250 metre, Mahmutbey cad. 250 metre, halk sarayına 300 metre mesafede bulunuyor.

Ortak kullanım alanları arasında fitness salonu.yürüyüş parkuru,dinlenme alanları,kapalı otopark,sauna,türk hamamı yer...