19 / 04 / 2024

Kirazlı Bahçe

Semt77 Kirazlı Bahçe lansmana özel yüzde 35 indirimle satışta! Yeni proje!

Yalova Group imzasıyla Yalova'da yükselecek Semt77 Kirazlı Bahçe projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Semt77 Kirazlı Bahçe'nin özellikleri neler oldu? İşte detaylar...

Kirazlı Bahçe'de dükkanlar satışa sunuldu!

Asset İnşaat'ın Kirazlı Bahçe projesinde yaşam 2016 yılının sonuna doğru başlayacak. Projede bulunan Ticari Ünitelerin metrekare birim fiyatı ise 8 bin TL'den başlıyor.

Kirazlı Bahçe'de şimdi al teslimde öde!

İstanbul'un Avrupa yakasında inşaat edilen ve tamamlandığında bölgenin en prestijli projesi olacak olan Kirazlı Bahçe projesinde önemli bir aşamaya gelindi.

Asset İnşaat Kirazlı Bahçe projesinin inşaatı başladı!

Asset İnşaat tarafından hayata geçirilen Güneşli'nin gözde projelerinden Kirazlı Bahçe projesinin inşaat çalışmaları tam gaz sürüyor. Proje 14 kat,2 blok ve 90 daireden oluşuyor.

Kirazlı Bahçe'de 350 bin TL'ye 2+1!

Asset İnşaat Kirazlı Bahçe projesini yabancı yatırımcılara sundu. Kuveytli ve Libyalı yatırımcılardan büyük ilgi gören Kirazlı Bahçe projesi bulunduğu merkezi konumuyla ilgi odağı olmayı başardı.

Asset İnşaat Kirazlı Bahçe'de 350 bin TL'ye 2+1!

Asset İnşaat'ın Güneşli'de hayata geçirdiği Kirazlı Bahçe projesinde fiyatlar 2+1 350 bin TL,3+1 450 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 90 adet konut yer alıyor.

Kirazlı Bahçe Konutları satılık!

Toplam 11 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 bloktan meydana geliyor. Kirazlı Bahçe Konutları satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Kirazlı Bahçe Evleri güncel fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa edilen Kirazlı Bahçe Konutları 11 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje 14 katlı 2 bloktan oluşuyor. İşte Kirazlı Bahçe Evleri güncel fiyat listesi...

Kirazlı Bahçe'de 2+1 daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Asset İnşaat Kirazlı Bahçe projesi’nde farklı ödeme seçenekleriyle 350 bin TL’ye 2+1 daireler bulunuyor. Projenin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor, Toplam 80 adet daire bulunuyor.

Asset İnşaat Kirazlı Bahçe projesinde 275 bin TL’ye 2+1

Güneşli Kirazlı metrosuna yakın konumda inşa edilen KİRAZLI BAHÇE projesinde 2+1 275 bin TL’den,3+1 350 bin TL’den satılıyor.

Asset Kirazlı Bahçe Evleri nerede?

Asset Kirazlı Bahçe Evleri projesinde toplam 80 adet daire bulunuyor. 2 blok şeklinde yükselen projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Peki Asset Kirazlı Bahçe Evleri nerede?

Güneşli Kirazlı Bahçe ulaşım!

Güneşli Kirazlı Bahçe ulaşım bilgilerine göre proje Mahmutbey Caddesi'ne 250 metre mesafede, Halk Sarayı’na 300 metre, metro istasyonuna 250 metre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Kirazlı Bahçe Güneşli fiyat listesi!

Kirazlı Bahçe Güneşli fiyat listesine göre daireler 275 bin TL'den başlıyor. Asset İnşaat'ın yeni projesi olarak yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar İl'i Güneşli'de yer alıyor.

Kirazlı Bahçe Haberi

Kirazlı Bahçe

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...