25 / 04 / 2024

Kirazlı Koru Evleri iletişim

Kirazlı Koru Evleri iletişim

4 blok halinde inşa edilen proje Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kirazlı Koru Evleri'nde 232 adet konut ve 4 adet ticari ünite yer alıyor.

Kirazlı Koru Evleri satış ofisi!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Kirazlı Koru Evleri satış ofisi kapsamında telefon numarası 444 3 173 olarak belirlendi.

Kirazlı Koru Evleri lokasyon!

Toplam 232 adet konut ve 4 adet ticari ünitenin yer aldığı proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Kirazlı Koru Evleri lokasyon bilgileri kapsamında TEM otoyoluna 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bağcılar Kirazlı Koru Evleri'nde teslimler 2017 Ağustos'ta!

Mayra İnşaat ile Tanışlar İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Kirazlı Koru Evleri'nde teslimlerin 2017 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 4 blok halinde yükseliyor.

Kirazlı Koru Evleri'ne Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat, İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine start verdi. 11 dönümlük arazide 232 adet konut ve 4 adet ticari ünite olarak konumlandırılan Kirazlı Koru Evleri, 7 bin 800 metrekare yeşil alana sahip.

Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen projede 232 adet konut ve 4 adet ticari ünite yer alıyor. Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'nde yükseliyor.

Kirazlı Koru Evleri ulaşım!

Toplam 11 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Kirazlı Koru Evleri ulaşım bilgileri kapsamında TEM otoyoluna 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde A Plus kalitesiyle 330 bin TL'ye!

Toplamda 232 seçkin konut ve 4 ticari mekandan meydana gelen Kirazlı Koru Evleri'nin lansmanı 12 Eylül'de yapılacak. 11 dönüm alan üzerinde yükselen projede fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde 330 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

İstanbul Güneşli'de inşa edilen projede daire seçenekleri 2+1'den 4+1'e kadar yer alıyor. 11 dönüm alan üzerinde yayılan Kirazlı Koru Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor!

Lansmanı 12 Eylül Cumartesi yapılması öngörülen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daireler yer alıyor. 11 dönüm alan üzerinde yayılan Kirazlı Koru Evleri İstanbul Güneşli'de yükseliyor.

Kirazlı Koru Evleri lansman tarihi!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de yükselen proje Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat imzasıyla yükseliyor. Kirazlı Koru Evleri lansman tarihi 12 Eylül Cumartesi günü olarak belirlendi.

Bağcılar Kirazlı Koru Evleri fiyat!

Toplam 11 dönüm arsa alanında yükselen projede daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Bağcılar Kirazlı Koru Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 330 bin TL'den başlıyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri lansmanı!

Toplam 11 dönüm arsa alanında yükselen proje Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa ediliyor. Güneşli Kirazlı Koru Evleri lansmanı 12 Eylül Cumartesi günü olarak belirlendi.

Kirazlı Koru Evleri teslimleri!

Lokasyon bilgisine göre metroya yakın bir yerde bulunan projede daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Kirazlı Koru Evleri teslimleri Ağustos 2017 yapılması planlanıyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde teslimler Ağustos 2017'de!

Mayra ve Tanışlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kirazlı Koru Evleri İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık!

Üsküdar'a bağlı Altunizade bölgesinde inşa edilen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin dolardan başlıyor.

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri fiyat!

13 blokta 210 adet konuttan meydana gelen Koşuyolu Koru Evleri projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor. İşte, Altunizade Koşuyolu Koru Evleri fiyat bilgisi..

Koşuyolu Koru Evleri satılık daire!

Koşuyolu Koru Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin dolar ile 7 bin dolar arasında değişiyor...

Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi!

Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Koşuyolu Koru Evleri'nde yüzde 10 KDV indirimi!

Koşuyolu Koru Evleri'nde yüzde 10 KDV indirimi ile satışlar yapılıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Koşuyolu Koru Evleri fiyatlar!

Dairelerin hemen teslim edildiği Koşuyolu Koru Evleri'nde metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satış ofisi!

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde metrekare fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Koşuyolu Koru Evleri kimin?

Koşuyolu Koru Evleri projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat-Taşyapı Ortaklığı tarafından inşa edildi. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri iletişim!

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde metrekare fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Koşuyolu Koru Evleri satış fiyatı!

Koşuyolu Koru Evleri metrekare birim satış fiyatı 5 bin dolardan başlıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde daireler oturuma hazır...

Koşuyolu Koru Evleri Altunizade satılık!

Koşuyolu Koru Evleri Altunizade dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...

Koşuyolu Koru Evleri satış ofisi!

Koşuyolu Koru Evleri satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Taşyapı Koru Evleri'nde fiyatlar!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar Koşuyolu'nda hayata geçirilen Taşyapı Koru Evleri toplamda 210 adet daireden oluşuyor.

Kirazlı Koru Evleri iletişim Haberi

Kirazlı Koru Evleri iletişim

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat imzasıyla İstanbul Güneşli'de inşa edilen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daireler bulunuyor.


Kirazlı Koru Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Hamam, yürüyüş parkuru, fitness, kapalı yüzme havuzu, açık çocuk havuzu ve kapalı otopark gibi sosyal alanları bulunan projede çeşitli ödeme seçenekleri mevcut. 


Kirazlı Koru Evleri ödeme planı:

Şirket bünyesinde yüzde 50 peşinde kalan bedel 24 ay 0 faizle ödeniyor. 

Banka kredisi yüzde 30-35 oranında peşinat ödendikten sonra kullanılıyor. 

Esnafa özel olark 5-6 ay aralıklı olarak balon ödeme imkanı sağlanıyor. 


Kirazlı Koru Evleri lokasyon olarak; TEM otoyoluna 5 kilometre, Mall of İstanbul’a 7 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede yer alıyor. 


Kirazlı Koru Evleri 232 konut ve 4 ticari birimeden...