26 / 04 / 2024

Kırıkkale altyapı projeleri

Kırıkkale altyapı projeleri

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı projesinin yeniden ihale edildiğini belirterek, "Kırıkkale, ülke savunmasının başkenti.'' dedi

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Kırıkkale'ye 927 yeni konut! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 yeni konut hayata geçirecek. 

TOKİ Kırıkkale Çerikli 113 konut ihalesi bugün!

Kırıkkale ili Delice ilçesi, Çerikli mahallesi 2. etap 113 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor...

TOKİ Kırıkkale Delice 113 konut ihalesi yarın!

Kırıkkale ili Delice ilçesi, Çerikli mahallesi 2. etap 113 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Delice 113 konut ihalesi 28 Ocak'ta!

Kırıkkale ili Delice ilçesi, Çerikli mahallesi 2. etap 113 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 28 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin 124 konut ihalesi yarın!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale 124 konut ihalesi 13 Kasım'da!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 13 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kırıkkale Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Kırıkkale Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Kırıkkale'ye millet bahçesi müjdesi!

Kırıkkale Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Delice 394 konut ihalesi yarın!

Kırıkkale İli Delice İlçesi Karabekir Mahallesi 2. Etap 394 Adet Konut, 12 Adet Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Kırıkkale 394 konut ihalesi 18 Mart'ta!

Kırıkkale İli Delice İlçesi Karabekir Mahallesi 2. Etap 394 Adet Konut, 12 Adet Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 18 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Kırıkkale altyapı projeleri Haberi

Kırıkkale altyapı projeleri

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) altyapı projesinin yeniden ihale edildiğini belirterek, "Kırıkkale, ülke savunmasının başkenti. Böyle bir başkentte, böyle bir sanayi bölgesinin olması da çok doğal bir şey." dedi.


Haktankaçmaz, valilikte düzenlenen Kırıkkale Silah İhtisas OSB Altyapı Proje İhalesi Sözleşme İmza Töreni'nde yaptığı konuşmada, kentte kurulacak Silah İhtisas OSB'nin altyapı yatırım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


Önceki firmanın işin yüzde 15-20'lik kısmını yaptığını ancak hepsini tamamlayamadığını ifade eden Haktankaçmaz, şöyle konuştu: 


"8 Haziran tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında ikinci altyapı proje ihalesi yapıldı. Bugün burada sözleşmeyi imzalayacağız. Firma bayramdan sonra çalışmalara hemen başlayacak ve süratle işi bitirecekler. Silah İhtisas OSB çok ciddi beklentileri bünyesinde barındıran, vatandaşımızın dilinde olan bir tesis. Kırıkkale, ülke savunmasının başkenti. Böyle bir...