24 / 04 / 2024

Kırıkkale imar planı değişikliği

Kırıkkale imar planı değişikliği

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Kırıkkale'deki bazı parsellerin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı. 

Kırıkkale 2021'in ilk meclis toplantısında imar planları konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında kent içerisindeki imar planlarını tartıştı. 

ÖİB'den Kırıkkale'deki imar planı değişikliğine onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Kırıkkale'deki bazı parsellerin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı. 

Kırıkkale’de 861 kişi imar barışı başvurusunda bulundu!

Kamuoyunda 'İmar Barışı' olarak bilenen 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılanması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun'un yayımlanmasıyla birlikte Kırıkkale'de toplam 861 kişi başvuru yaptı.

Kırıkkale Yahşihan'daki hazine arazinin imar planı onaylandı!

Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesi, Yenişehir Mahallesi 1085 ada 2 parsele ilişkin İmar Planı Değişikliği onaylandı..

Kırıkkale Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı Kırıkkale Belediye Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Kırıkkale Belediyesi'nden imar dolandırıcılarına karşı uyarı!

Kırıkkale Belediyesi'nin ismini kullanarak vatandaşları zor durumda bırakan vatandaşlar için uyarılarda bulundu. Yuva ve Çullu Mahallesi civarında belediyenin adına imar uygulaması yaptıklarını beyan eden kişilere itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi.

TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap başvuruları yarın başlıyor. Ödeme planı kapsamında 240 ay vade uygulanan projede toplamda 32 adet konut emekliye özel olarak satışa sunuluyor.

Kırıkkale Yeşil Vadi'de ıslah çalışmaları başlıyor!

Kırıkkale'de uzun süredir gündemde olan, projesi, imar uygulamaları ve planlaması tamamlanan, ödeneği de çıkarılan, ancak bir süredir sürüncemede kalan Yeşil Vadi Projesi'nde ıslah çalışmalarının yakında başlayacağı açıklandı.

Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 12 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kırıkkale'nin bazı bölgelerine 12 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Kastamonu, Kırıkkale ve Devrek'te elektrik kesintisi! 11 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kastamonu, Kırıkkale ve Devrek'te 11 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte bölgeler...

Çankırı, Kastamonu, Karabük ve Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 9 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ. tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Çankırı, Kastamonu, Karabük ve Kırıkkale'de 9 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Kırıkkale elektrik kesintisi! 8 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kırıkkale'nin merkezinde 8 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte kesinti yapılacak bölgeler...

Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 7 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi kapsamında Kırıkkale'nin merkezi ve bazı ilçelerinde 7 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Kırıkkale imar planı değişikliği Haberi

Kırıkkale imar planı değişikliği

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından (ÖİB)  Kırıkkale'deki bazı parsellerin imar planları ve plan değişikliklerine onay verildi.Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre; Mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olup özelleştirme kapsam ve programında bulunan Kırıkkale ili, Merkez ilçe, Yaylacık 1.Kısım Mahallesi, 179 ada, 1 numaralı parsele ilişkin “Yerleşik Konut Alanı (Ayrık Nizam, 4 Kat, Taks:0.30, Kaks:1.20) ve Park Alanı” kullanım kararları getirilmesine yönelik olarak Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca hazırlanan ekli 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onaylanmasına, karar gereklerinin yerine getirilmesi hususlarında Özelleştirme İdaresi Başkanlığının yetkili kılınmasına, 3194 sayılı İmar Kanununun ek 3 üncü maddesi ile 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanunun geçici 29 uncu maddesi gereğince karar...