19 / 04 / 2024

kırıkkale toki başvuruları

kırıkkale toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2020 başvuruları 30 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi 2020 projesi için başvurular 30 Mart'ta başlıyor.

TOKİ Kırıkkale 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yenimahalle projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırıkkale Merkez 2023 kuraları yarın çekiliyor! Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinin kuraları yarın çekilecek. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

Kırıkkale'de son dakika arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. işte detaylar...

Kırıkkale Belediyesi'nden arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 51 milyon 966 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Kırıkkale Delice başvuru tarihleri belli oldu! Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru tarihleri belli oldu. Peki Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Kırıkkale Belediyesi 3 arsa satıyor! 3 bin TL'ye arsa fırsatı!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Kırıkkale Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı 21 milyon 689 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Kırıkkale Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Merkez ilçesi içinde yer alan bazı taşınmazların Kırıkkale Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021!

Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021 ve proje detayları...

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kırıkkale Delice kura sonucu 22 Aralık 2021!

TOKİ Kırıkkale Delice kura sonucu 22 Aralık 2021 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Delice projesinde yer alan 21 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Keskin başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan 29 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Delice Karabekir Mahallesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

kırıkkale toki başvuruları Haberi

kırıkkale toki başvuruları

Dar gelirli aileleri uygun ödeme koşullarıyla konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Keskin projesini yarın resmen satışa çıkarıyor. 

TOKİ Kırıkkale Keskin projesinde 22 adet 2 oda 1 salon, 7 adet 3 oda 1 salon konut yer alıyor. Proje kapsamındaki konutlar kuralı olarak satışa çıkarıldı. 

Başvuru döneminin 26 Kasım tarihinde sona ereceği TOKİ Kırıkkale Keskin projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor. Projenin kura çekilişi 1 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Keskin 2021 projesinde en düşük konut bedeli 158 bin 501 TL, en yüksek konut bedeli 254 bin 217 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Kırıkkale Keskin projesi için ödenecek taksit bedelleri 792,51 TL ile 1.271 TL arasında değişiyor. 

En düşük peşinat bedelinin 15 bin 850...