26 / 04 / 2024

kırıkkale toki projeleri

kırıkkale toki projeleri

2023'e yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte proje detayları...

TOKİ Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Bahşılı'da 210 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 12 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kırıkkale'ye 210 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

TOKİ Kırıkkale Yahşihan 300 konut ihalesi 24 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan Erenler Mahallesi'nde yer alan 300 adet konutun ihalesini 24 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

Kırıkkaleliler kentsel dönüşüm bekliyor!

Kırıkkale 'nin en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm uygulanmaması vatandaşları zor durumda bırakıyor. Mahalle sakinleri biran önce kentsel dönüşümün uygulanmasını istiyor.

TOKİ Kırıkkale Merkez 2023 kuraları yarın çekiliyor! Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinin kuraları yarın çekilecek. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

TOKİ Kırıkkale Delice başvuru tarihleri belli oldu! Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru tarihleri belli oldu. Peki Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021!

Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021 ve proje detayları...

TOKİ'den Kırıkkale'ye 927 yeni konut! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 yeni konut hayata geçirecek. 

TOKİ Kırıkkale Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Kırıkkale Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Delice Çerikli 2. Etap kura sonuçları 6 Mayıs!

TOKİ Kırıkkale Delice Çerikli 2. Etap kura sonuçları 6 Mayıs haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırıkkale Delice Çerikli 2. Etap kura sonuçları 6 Mayıs ve TOKİ Kırıkkale Delice kura sonucu listesi...

TOKİ Kırıkkale Delice Çerikli kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Delice 2. Etap projesindeki 95 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Kırıkkale Çelebi projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi 2020 projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi  2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ'den Kırıkkale'ye millet bahçesi müjdesi!

Kırıkkale Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Kırıkkale Çelebi projesinde 1 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2020 başvuruları 30 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi 2020 projesi için başvurular 30 Mart'ta başlıyor.

kırıkkale toki projeleri Haberi

kırıkkale toki projeleri

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projelerini de açıklamaya devam ediyor.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ'nin yeni projesi Kırıkkale Bahşılı'da hayata geçirilecek.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ Kırıkkale projesi, Bahşılı ilçesinde yükselecek. Projede 210 konut yer alacka.

Konutların yanı sıra cami ve ticaret merkezinin de yer aldığı TOKİ Kırıkkale Bahşılı projesinin ihalesi 12 Nisan 2022 tarihinde yapılacak. 
 

İşte TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı:

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/135399 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon...