25 / 04 / 2024

kırıkkale toki son başvuru tarihi

kırıkkale toki son başvuru tarihi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Kırıkkale Yenimahalle başvuruları başlıyor!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yenimahalle projesinde yer alan 327 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırıkkale Merkez 2023 kuraları yarın çekiliyor! Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinin kuraları yarın çekilecek. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

Kırıkkale'de son dakika arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. işte detaylar...

TOKİ Kırıkkale Delice başvuru tarihleri belli oldu! Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru tarihleri belli oldu. Peki Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021!

Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021 ve proje detayları...

TOKİ Kırıkkale Keskin başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan 29 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ'den Kırıkkale'ye 210 yeni konut!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Kırıkkale 394 konut ihalesi 18 Mart'ta!

Kırıkkale İli Delice İlçesi Karabekir Mahallesi 2. Etap 394 Adet Konut, 12 Adet Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 18 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 460 konut satışa çıktı. Projedeki konutlar kurasız olarak satılacak.

TOKİ Kırıkkale Yuva orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva orta gelir grubu projesi başvuruları başladı.

TOKİ Kırıkkale Yuva 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Kırıkkale'de sosyal konut uygulaması kapsamında emekliler için hayata geçirilen konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Kırıkkale Yenimahalle 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yenimahalle projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yenimahalle projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırıkkale 50 bin konut kura çekilişi tarihi 2019!

TOKİ Kırıkkale 50 bin konut kura çekilişi tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

kırıkkale toki son başvuru tarihi Haberi

kırıkkale toki son başvuru tarihi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinde 181 adet konuta yer veriliyor.

3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesin için başvuru dönemi 25 Aralık 2019 tarihinde başladı.

Son başvuru tarihinin 30 Haziran 2020 olarak belirlendiği TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi projesi açık satış yöntemiyle kurasız olarak satışa sunuldu.

Başvuruların Halk Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi projesinden yüzde 10 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

En düşük konut bedelinin 160 bin 678 TL en yüksek konut bedeli 215 bin 610 TL olarak belirlendi.

Ödenecek peşinat bedellerinin 16 bin 67 TL ile 43 bin 122 TL arasında değiştiği proje için 120 ay ve 180 ay vade sağlanıyor.

TOKİ Kırkkale Merkez Yuva...