19 / 04 / 2024

kırıkkale yapılacak yol yatırımları

kırıkkale yapılacak yol yatırımları

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2018 yılında Kırıkkale iline yapılması planlanan yatırımları meclis gündemine taşıdı..

5 soruda TOKİ Kırıkkale Sosyal Konut Projesi 2022! Kırıkkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kırıkkale konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırıkkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Kırıkkale Sosyal Konut Projesi 2022! Kırıkkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Kırıkkale 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Kırıkkale projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Kırıkkale 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Kırıkkale Yahşihan'da 300 yeni konut hayata geçirecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan projesiyle 300 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Delice kura çekilişi 25 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutların kura çekilişi 25 Haziran 2021 tarihinde yapılacak.

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi için taşınma kararı!

Kırıkkale'nin şehir merkezinde bulunan  Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik TOKİ ile protokol yapılması için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi.

Kırıkkale Keskin'de eski çarşı merkezindeki dükkanlar yıkılıyor!

Tarihi yapısıyla Kırıkkale’nin en eski yerleşimlerinden olan, bir süre bölgenin ticaret merkezi özelliğine sahip Keskin ilçesindeki eski çarşı sokak sağlıklaştırılması projesiyle tekrar yapılacak.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kırıkkale Çerikli 113 konut ihalesi bugün!

Kırıkkale ili Delice ilçesi, Çerikli mahallesi 2. etap 113 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor...

TOKİ Kırıkkale Delice 113 konut ihalesi yarın!

Kırıkkale ili Delice ilçesi, Çerikli mahallesi 2. etap 113 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Delice 113 konut ihalesi 28 Ocak'ta!

Kırıkkale ili Delice ilçesi, Çerikli mahallesi 2. etap 113 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 28 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin 124 konut ihalesi yarın!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

kırıkkale yapılacak yol yatırımları Haberi

kırıkkale yapılacak yol yatırımları

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2018 yılında Kırıkkale iline yapılması planlanan yatırımlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu önergesindeki soruları Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

Tanrıkulu önergesinde "Kırıkkale ilinin eğitim, sağlık, tarım, hayvancılık, turizm, yol ve alt yapı gibi konularda çok sayıda eksiklikleri bulunmaktadır. Yatırımlar, aktarılan yetersiz kaynaklar yüzünden ağır-aksak ilerlemektedir. Bu nedenle, ilde daha fazla yatırım ve istihdam sağlanması gerekmektedir." diyerek 2 soru sordu:

Tanrıkulu'nun soruları

1- 2018 yılında Bakanlığınıza bağlı kurum kuruluşların Kırıkkale ilinde hangi yatırımların planlaması yapılmıştır?

2- Kırıkkale ilinde yapımı devam eden veya yapılması planlanan bu yatırımları ne zaman...