26 / 04 / 2024

kırkkaşık bedesteni

kırkkaşık bedesteni

Tarsus Belediyesi, Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma Projesi'nin hayata geçirilmesi için çalışmalara başladı. Bölgede inceleme yapan Başkan Can, burada esnaflarla görüşüp, sohbet etti.

Karaağaçlı Çamlık Mesire Alanı projesi hayata geçiriliyor!

Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteni'nde yapılan Manisa Şehzadeler Belediyesi Meclis Toplantısı'nda konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Karaağaçlı Çamlık Mesire Alanı'nın gelecek günlerde hayata geçirileceğini söyledi...

1987 yılında Kapalıçarşı'da 350.000 liraya kiralık dükkan!

Reşat Altın'ın 109 bin 702 liraya satıldığı 1987 yılında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde bulunan bir dükkanı aylık 350 bin lira bedel üzerinden 1 yıl süreyle kiraya verecekmiş.

Ömer Küsbeoğlu: Esnafın kirası düşürülmeli

Gaziantep'te, kent merkezinde bulunan tarihi Zincirli Bedesteni'nde iş yeri bulunan esnaf, yüksek kiralar nedeniyle sıkıntı yaşıyor

Beko arazisi için kıran kırana yarış

Beko'nun 180 milyon dolara satışa çıkardığı Beylikdüzü'ndeki fabrika arazisine rekor sayıda başvuru oldu. Toplam 176 dönümlük arazi için 17 müşteri çıktı.

TOKİ'nin Ankara Turkuaz Vadisi kampanyası 30 Aralık‘a kadar uzatıldı

TOKİ'nin Garanti Bankası ile işbirliği yaparak 65 bin 602 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardığı Turkuaz Vadisi'ndeki 195 konutun kampanyası 30 Aralık'a kadar uzatıldı.

KİPTAŞ Küçükçekmece projesi bugün satışta

55 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılacak KİPTAŞ Kayabaşı Konutları'nın başvuruları bugün başlıyor. Başvurular nereye yapılacak? Kampanyadan son detaylar!

ÇorluPark'ta örnek daire Aralık'ta görücüye çıkıyor

65 bin YTL'den başlayan fiyatlar satışa çıkarılan ÇorluPark'ta Aralık ayı sonunda örnek daire hazır.

7 milyar dolarlık dev gayrimenkule geldi!

Dünyanın er büyük ticari gayrimenkul şirketlerinden Goodman Türkiye pazarına girdi. İş bölgeleri, ofis bölgeleri, endüstriyel gayrimenkul, depo ve dağıtım merkezlerine sahip olan, bunları geliştiren ve yöneten entegre gayrimenkul grubu Goodman, İzmit'te 5

Kızılay Samsun'da emlak satacak

Türkiye Kızılay Derneği, Samsun merkez ilçe Büyükoymaca Köyü'nde bulunan kamp ve arsasını satmak üzere ihale açtı.

Tarihi Yarımada'da yıkım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Zabıta Tedbir Müdürlüğünce, 2010 Avrupa Kültür Başkenti ilan edilen İstanbul'da özellikle tarihi yarımada üzerinde yer alan kaçak yapıların yıkımı devam ediyor.

3'ncü köprü piyangosu Boyalık'a vurdu

İstanbul Boğazı'na yapılması planlanan 3'üncü köprünün geçeceği muhtemel güzergâhlarla ilgili spekülasyonlar arsa fiyatlarını uçurdu. Fiyatlar beşe katlandı!

Alışveriş merkezlerinde kira kavgası kızışıyor!

Geçtiğimiz 1-2 yıl içinde açılan yeni alışveriş merkezlerine ödenen astronomik kiraları baz alan Profilo, Capitol, Agora (İzmir) gibi eski sayılabilecek alışveriş merkezleri, "Yeniler pahalı, biz ucuz kaldık", "Dolar düştü, koşullar değişti" gibi gerekçel

KİPTAŞ'ın yeni kampanyası 6 Aralık'ta!

KİPTAŞ'ın Küçükçekmece'de inşa edeceği, 55 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılacak konut projesine başvurular 6 Aralık'ta başlayacak. Kampanya'da aylık faiz oranı ne? Kaç konut olacak? www.emlakkulisi.com farkıyla gelişmelerden haberdar olmak için tıkla

kırkkaşık bedesteni Haberi

kırkkaşık bedesteni

Tarihi Ticaret Merkezi Kentsel Tasarım Projesi'nin eski yerleşim alanları olan Şehitkerim Mahallesi, eski belediye binası, Ulu Cami, Kırkkaşık Bedesteni ve Yeni Hamam arasında kalan bölgeyi kapsadığını söyleyen Başkan Can, kentin tanıtımında önemli rol alacağını ifade etti. 


Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi Kentsel Tasarım Projesi'nin kısa sürede hayata geçirmek için çalışmalara hız verdiklerini söyleyen Başkan Can, bu tarihi projeyi zaman kaybetmeden kente kazandıracaklarını belirtti. Can, "Hazırladığımız proje ile bu bölge önemli bir ticaret menfezi haline gelecek. Bölgede yıllardır süren sorunu yok etmek için çalışıyoruz. 


Zaman kaybına hiç tahammülümüz yok, Tarsus'un modem bir kent kimliğine kavuşması için bu proje bitmelidir. Bu çarşıyı en kısa zamanda kültür değerlerini koruyarak çağdaş ve modern bir çarşı ve cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi. 


Meydan düzenlemesinin yapılacağını altını çizen Başkan...