26 / 04 / 2024

Kırklareli Gar ihalesi iptal mi olacak

Kırklareli Gar ihalesi iptal mi olacak

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, TCDD tarafından kiralamaya çıkarılan gar binası ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

İstanbul ve Kırklareli'de son dakika arsa fırsatı!

İstanbul ve Kırklareli'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 20 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

Kırklareli Belediyesi'nden satılık imarlı 4 arsa! 

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Karacaibrahim Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kırklareli'de arsa fırsatı! İhalesi 16 Ekim'de!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Orta Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Kırklareli Babaeski’ye TOKİ geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Babaeski Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ Kırklareli projesi resmen açıklandı! Kırklareli'ye 380 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli'de 380 yeni konut hayata geçirecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 18 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırklareli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor...

Kırklareli Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırklareli Camikebir 204 konut ihalesi bugün!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kırklareli 204 konut ihalesi 14 Aralık'ta!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi 14 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kırklareli'ye 204 konut ve 1 okul müjdesi!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi 14 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kırklareli'ye 204 yeni konut!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi 14 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kırklareli Gar ihalesi iptal mi olacak Haberi

Kırklareli Gar ihalesi iptal mi olacak

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, TCDD tarafından kiralamaya çıkarılan gar binası ve çevresi ile alakalı bir basın açıklaması yaptı.

İhalenin iptal edilmesi gerektiğini vurgulayan Kesimoğlu, "Tarihi gar alanı ve çevresinin Kırklareli halkının hizmetine verilmeli" diye konuştu. 

Kesimoğlu, tarihi gar binası önünde yaptığı basın açıklamasında, ‘’Bu alanın Kırklareli Belediyesi’ne kazandırılması ve Kırklareli Belediyesi aracılığı ile Kırklareli halkına hak edilen hizmetin sunulması için elverişli bir mekan haline getirilmesi kararlılığımızı defalarca dile getirdik’’ ifadelerini kullandı.

ASLINA UYGUN BİR RESTORASYON YAPACAĞIZ…

5 kez TCDD’ye resmi olarak bu alanın Kırklareli Belediyesi’ne verilmesi konusunda girişimlerde bulunduklarını söyleyen Kesimoğlu "Bu alan ile ilgili biz projelerimizi yaklaşık 3 yıl önce hazırladık. Biz dersimizi çalıştık. 3,5 yıldır emek veriyoruz. Aslına uygun bir biçimde restorasyon yapacağız. Çünkü burada bir tarih var. Buradaki...