25 / 04 / 2024

kırklareli lüleburgazda yanan ev

kırklareli lüleburgazda yanan ev

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde sokak köpeklerini beslemek için dışarı çıkan kadının henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında küle dönen evindeki 35 bin TL yanmamış olarak bulundu...

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

Kırklareli Belediyesi'nden satılık imarlı 4 arsa! 

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Karacaibrahim Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kırklareli'de satılık arsa fırsatı!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Pınarhisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 11 bin 235 metrekare olarak belirtildi.

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanının açıkladığı, dar gelirlinin yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları paylaşılmaya başlandı. Peki, TOKİ Kırklareli Lüleburgaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

5 soruda TOKİ Kırklareli Sosyal Konut Projesi 2022! Kırklareli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Kırklareli konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırklareli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Kırklareli'de 67 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Şimdi bakın!

Kırklareli İl Özel İdaresi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve büyüklükleri...

TOKİ Kırklareli projesi için beklenen gün geldi! Kırklarelilere 400'e yakın ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kırklareli projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kırklareli'ye 400'e yakın ucuz konut geliyor! Kırklareli'nin o ilçesi için son dakika müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kırklareli projesi için start verdi. İşte TOKİ Kırklareli projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na yapılmak istenen otele tepki!

Kırklareli'deki 180 milyon senelik Dupnisa Mağarası’nda yapılmak istenen apart otel projesi yargı gündemine geldi. Eşsiz bir biyoçeşitliliğe sahip olduğuna dikkat çeken Mağaracılık Federasyonu Başkanı Bülent Genç, projeyle beraber bölgede ekolojik bir yıkım olacağının altını çizdi. 

Ata GYO'nun Ordu ve Kırklareli gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı!

Ata GYO'nun Ordu Altınordu ve Kırklareli Lüleburgaz'daki gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı.

Kırklareli Babaeski'de 13.4 milyon TL'ye icradan satılık 13 tarla!

T.C. Babaeski İcra Dairesi, Kırklareli ili, Babaeski ilçesinde 13 tarlayı 13 milyon 441 bin 759 TL'ye satıyor...

kırklareli lüleburgazda yanan ev Haberi

kırklareli lüleburgazda yanan ev


Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde sokak köpeklerini beslemek için dışarı çıkan kadının küle dönen evindeki 35 bin TL yanmamış olarak bulundu.


Yangın, Lüleburgaz ilçesi Yıldırım Mahallesi Turgutbey Caddesi 2. Sokak’ta oğlu Şerafettin Kocaman ile birlikte yaşayan Necmiye Kocaman’ın (85) evinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, yaşlı kadın saat 11.00 sıralarında sobaya kömür atarak sokak hayvanlarını beslemek için evin bahçesine çıktı. Yaşlı kadın dışarıda olduğu sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında evden dumanlar yükselmeye başladı.


Evden dumanların yükseldiğini fark eden komşuları, Kocaman’ı göremeyince evde olduğunu düşünerek camları kırdı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın 1 saatte söndürülebildi. Yangının söndürülmesinin ardından içeride emanetleri olduğunu söyleyen Kocaman, ısrarla eve girmek istedi. Yaşlı kadın, durumun tehlikeli olması nedeniyle itfaiye erlerinin kendisini uzaklaştırması...