27 / 04 / 2024

Kırklareli merkez satılık arsa

Kırklareli merkez satılık arsa

Kırklareli Belediyesi, Merkez Camikebir Mahallesi Kofçaz Asfaltı Mevkiide yer alan arsayı yeniden satışa çıkardı. İhale 5 Kasım'da yapılacak.. 

Kırklareli Belediyesi'nden 4.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Kırklareli Belediyesi, yapımı devam eden Yeni Otogarın yanındaki karyakıt istasyonu olarak ayrılan arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Ekim'de yapılacak..

Kırklareli'de satılık arsa fırsatı!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Pınarhisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 11 bin 235 metrekare olarak belirtildi.

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Merkez Kemerburgaz satılık daire!

Kemeroğlu Yapı imzasıyla inşa edilen Merkez Kemerburgaz projesinde satışlar başladı. Merkez Kemerburgaz satılık daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. İşte tüm merak edilenler...

Kırklareli Babaeski'de 16.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Babaeski İcra Dairesi, Kırklareli İli Babaeski İlçesi'nde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 314 bin 912 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Kırklareli Merkez Hamidiye 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Merkez Hamidiye projesinde yer alan 38 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Kırklareli Merkez Hamidiye başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Merkez Hamidiye projesi için başvurular yarın başlıyor.

Merkez Ankara 2. Etap satılık!

Merkez Ankara projesinin 2. etabı satışa çıktı. Peki Merkez Ankara 2. Etap satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Merkez Ankara 2. Etap fiyat listesi...

Sivas'ta 13.7 milyon TL'ye icradan satılık ticari bina!

Sivas 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kızılırmak Mahallesi, 2132 ada, 24 parselde yer alan 3 katlı ticari binayı 13 milyon 710 bin 900 TL'ye icradan satılıyor...

Kırklareli'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kırklareli Belediye Başkanlığı Kırklareli Merkez Camikebir mahallesinde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün muhammen bedeli 4 milyon 860 bin TL olarak belirlendi.

FETÖ'nün Belçika'daki merkez binası icradan satılık!

FETÖ'nün Belçika çatı örgütü FEDACTIO'nun merkez binası icradan satılıyor. 8 katlı binanın 20 Aralık Perşembe günü satılacağı açıklandı.

Kırklareli'nde 6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Babaeski İlçesi, Dindoğdu Mahallesi'nde yer alan çelik karkas vasıflı fabrika binası 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika binası için ilk ihale tarihi 16 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Elazığ Merkez'de 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez'e bağlı Şahinkaya Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Kırklareli merkez satılık arsa Haberi

Kırklareli merkez satılık arsa

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Merkez Camikebir Mahallesi Kofçaz Asfaltı Mevkiide yer alan 4 bin 252 metrekare büyüklüğündeki Ticari Alan niteliğindeki taşınmaz ihale ile satışa sunuluyor. 

Daha önce 29 Ocak'ta 8 milyon 850 bin TL'den satışa sunulan gayrimenkul için yeni muhammen bedel 6 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. Arsanın yeni satış ihalesi 5 Kasım'da yapılacak.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Kırklareli Belediye Başkanlığından:

İdarenin:

Adresi   :  Kırklareli Belediye Başkanlığı Karacaibrahim Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı No: 3 MERKEZ/KIRKLARELİ

Telefon ve faks numarası    :  0 288 2141045- 0 288 2141200

Elektronik Posta Adresi      :  [email protected]


1 - İHALENİN KONUSU ve İŞİN ADI:

Mülkiyeti Belediyemize ait Kırklareli Merkez Camikebir Mahallesi Kofçaz Asfaltı Mevkii 882 Ada 85 Parselde imar planına göre ilk dört katın ticaret alanı, diğer dört katın ise...