23 / 04 / 2024

Kırlangıç Evler fiyat listesi

Kırlangıç Evler fiyat listesi

KİPTAŞ Kırlangıç evler fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı merak ediliyor ve aratılıyor. İşte Kırlangıç Evler fiyat listesi...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor. Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşacak.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ile 1.200 vatandaş deprem dirençli bu konutlara kavuşacak!

Teslimler için geri sayımın başladığı Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Siyasi manipülasyonlarla tam 17 ay geciktirilen projemizi hızla tamamlıyoruz. Yaklaşık 1.200 vatandaşımız deprem dirençli bu konutlarda yaşayacak." dedi.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de sona yaklaşıldı! Dev proje 2024 Şubat'ta teslim!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri 2024 yılının Şubat ayında gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 25 peşinatla 0,40 vade fırsatı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler'de yüzde 0,40 vade fırsatı sunuluyor. İşte son dakika detayları...

Beton fiyatlarına tam tamına yüzde 50 zam iddiası! O tarih belli oldu! 12 Aralık 2022 beton fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en önemli malzemelerinden biri olan beton fiyatlarına tam tamına yüzde 50 zam olacağı iddiası ortaya atıldı. Gözler inşaat sektörüne çevrilirken zammın geleceği o tarih de belli oldu. Peki güncel beton fiyatları ne kadar? 12 Aralık 2022 beton fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 10 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta içinde rekor zam geldi. Gelen zamlarla birlikte hurda fiyatları resmen fırladı. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 10 Aralık 2022 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına gelen indirim haberleri inşaat sektörünü sevindirmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  ton demir fiyatı ne kadar oldu? 10 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Bu hafta içinde peş peşe gelen zamlardan sonra demir fiyatları düştü. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına 100 lira indirim geldi! Dibe çöküyor! 1 ton demir ne kadar oldu? 8 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Son zamanlarda rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına bugün 100 lira indirim geldi. Gelen indirimle fiyatlar düştü. 1 ton demir ne kadar oldu? 8 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün hurda fiyatlarına büyük zam gelirken bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 8 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Son zamanlarda hurda fiyatlarına peş peşe zam gelmeye başladı. Gelen zamlarla birlikte hurda fiyatları resmen fırladı. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 7 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Dün gelen indirimin ardından bugün de demir fiyatlarına 50 TL indirim geldi. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 7 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Kırlangıç Evler fiyat listesi Haberi

Kırlangıç Evler fiyat listesi

İstanbullular için yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi için start verdi.

İstanbulluların merakla beklediği proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Gürpınar'da inşa edilecek. Proje Kırlangıç Evler adını taşıyacak.

Dev proje ne kadara mal olacak?

Kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilecek olan Kırlangıç Evler projesi 42 milyon 204 bin TL'ye mal olacak. Söz konusu proje İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi 0 ada 4185 parsel üzerinde yükselecek.

16 bin 110 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek olan Gürpınar Kırlangıç Evler projesinin inşaat alanı da 83 bin 464 metrekare şeklinde belirlendi.

KİPTAŞ Kırlangıç evler fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kırlangıç Evler fiyat listesi...

505 adet konut ve 20 adet ticari üniteye yer verilen Kırlangıç Evler...