24 / 04 / 2024

Kırlangıç Taahhüt Ve İnşaat Yapı Sanayi Dış Ticaret

Kırlangıç Taahhüt Ve İnşaat Yapı Sanayi Dış Ticaret

Kırlangıç Taahhüt Ve İnşaat Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hürmet Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Gülderen Alyavuz tarafından kuruldu.

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Knk Projelendirme Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Knk Projelendirme Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Can Erduran tarafından kuruldu.

Avrupa Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Ülker tarafından kuruldu.

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Şimşek tarafından kuruldu.

Zares İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zares İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zarif Kırçiçek tarafından kuruldu.

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

Tiva Yapı İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tiva Yapı İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gıyas Ak tarafından kuruldu.

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Arda Toros ve Eray Toros ortaklığında kuruldu.

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karadağ ve Osman Atay Kurt tarafından kuruldu.

Beba İnşaat Taahhüt Ve Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beba İnşaat Taahhüt Ve Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Balcı ve Sercan Bektaş ortaklığında kuruldu.

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgü Aydoğdu tarafından kuruldu.

Uzunlar Mimari Yapı Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Mimari Yapı Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ferruh Uzun tarafından kuruldu.

Kırlangıç Taahhüt Ve İnşaat Yapı Sanayi Dış Ticaret Haberi

Kırlangıç Taahhüt Ve İnşaat Yapı Sanayi Dış Ticaret

Kırlangıç Taahhüt Ve İnşaat Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hürmet Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.


Kırlangıç Taahhüt Ve İnşaat Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...