24 / 04 / 2024

kırsal dönüşüm kredisi

kırsal dönüşüm kredisi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, köylerde yaşam kalitesini yükseltmek için köylerde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Peki, köylerde kentsel dönüşüm kredisi verilir mi?

Kırsal dönüşümde kredi verilecek mi?

Kırsal alanlarda yer alan riskli binaların yıkılıp yeniden inşa edilmesini amaçlayan kırsal dönüşüm için pilot köyler belirlendi. Peki, kırsal dönüşümde hak sahiplerine kredi verilecek mi?

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Kentsel dönüşüm kredisi nedir, hangi bankalar verir?

Kentsel dönüşüm kredisi, Afet riski altındaki yapıların dönüştürülmesini öngören “6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun” kapsamındaki kredilerdir. Peki, Kentsel dönüşüm kredisini hangi bankalar veriyor? İşte detaylar...

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Greenzone Danışmanlık Geri Dönüşüm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greenzone Danışmanlık Geri Dönüşüm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile M.A.Almahdı El Mrayed tarafından kuruldu.

Vakıfbank'tan kentsel dönüşüm kredisi!

Ülkemizdeki afet riski altındaki yapıların güvenli hale getirilmesi için Vakıfbank tarafınca "Kentsel Dönüşüm Kredisi" devreye girdi. İşte ayrıntılar...

Büyük İstanbul dönüşümü resmen başlıyor! Tam 1,5 milyon konut kentsel dönüşüme giriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada devletin hibe desteklerinin olduğu, büyük İstanbul dönüşümüne, bayramın birinci günü başlayacaklarını söyledi.

Kentsel dönüşüm kredisi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, geçen hafta kamuoyuna duyurulan "Kentsel Dönüşüm Kredisi"nin detayları tek tek açıklandı. Kentsel dönüşüm kredisi 10 soruda tüm detayları...

Kentsel dönüşüm kredisi alırsam kaç ay vadeyle aylık ne kadar öderim? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Kentsel dönüşüm kredisinde adım atılmasının ardından vatandaşlar destek paketinin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, kentsel dönüşüm kredisi aylık taksitleri ne olacak?

Kentsel Dönüşüm Kredisi 2023! Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır? Kentsel dönüşüm kredisi ne kadar?

Kentsel dönüşüm kredisi ayrıntıları merakla araştırılıyor. İşte Kentsel dönüşüm kredisine dair detaylar!

Kentsel dönüşüm kredisinin taksitleri belli oldu mu? Kentsel dönüşüm kredisi taksitleri ne kadar olacak?

Kentsel dönüşüm kredilerine ilişkin yeni kararlar açıklandıktan sonra milyonlarca kişi kentsel dönüşüm kedisinin taksitlerini merak ediyor. Peki Kentsel dönüşüm kredisinin taksitleri belli oldu mu? Kentsel dönüşüm kredisi taksitleri ne kadar olacak?

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

kırsal dönüşüm kredisi Haberi

kırsal dönüşüm kredisi

Köylerde kentsel dönüşüm kredisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, köylerde yaşam kalitesini yükseltmek için köylerde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından köysel dönüşüm kapsamında kamu tarafından üst yapı ve altyapılar planlanacak, bunlara ilişkin yasal düzenlemeler ve alınacak ekonomik önlemler ile yeni yerleşim alanlarında internet kafe alanı, köy meydanı, köy konağı, spor tesisi gibi sosyal tesisler yapacak.


Binalarla sınırlı kalmayan köysel dönüşüm projesinde, ambar olarak kullanılan serenderlerin ve köy konaklarının da bu kapsamda aslına uygun bir şekilde inşa edilmesi ve yapılacak olan dönüşümde o yörenin kimliğine ve dokusuna aykırı adımlar atılmaması hedefleniyor. 


6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında köylerde yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmalarında hak sahiplerine kira ve kredi yardımı yapılabiliyor. 


Köylerde kentsel dönüşüm kira yardımı...

- Nüfusu 300...