19 / 04 / 2024

kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi yıkım

kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi yıkım

Yıkılmayı bekleyen Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi kaderine terk edildi. Kırşehir’de Ahi Evran Mahallesi’nde bulunan ve halen boş olan Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi binası yıkılacağı günü bekliyor.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Kırşehir'de yaşayan hayırsever iş adımı Muzaffer Marşap, tarafından Ahi Evran Üniversitesi'ne İslami İlimler Fakültesi ve cami inşaatı yapılıyor.

Kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi yıkılıyor!

Kırşehir Belediyesi tarafından projelendirilen TOBB, TESK ve TESKOMB' un katkıları ile inşaat çalışmaları devam eden Cumhuriyet tarihinin ilk külliyesi olacak Ahi Evran Külliyesi 2. etap çalışmaları sürüyor.

Kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Lisesi yıkılacak mı?

Yıkılmayı bekleyen Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi kaderine terk edildi. Kırşehir’de Ahi Evran Mahallesi’nde bulunan ve halen boş olan Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi binası yıkılacağı günü bekliyor.

Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali 24 Mayıs'ta açılıyor!

Kırşehir Belediyesi tarafından Kırşehir’e yeni bir vizyon katacak Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde çalışmalar tamamlandı. Terminal 24 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te törenle açılacak.

Kırşehir'de emlak piyasası durgunlaştı!

Kırşehir’de emlak piyasası bahar aylarının gelmesine rağmen durgun. Emlak piyasasında fiyatların geçen yıla oranla yüksek olması talebi etkilerken, yüksek alım-satım maliyetleri ve getirilen ek vergiler emlak piyasasını durgunlaştırdı.

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap eylül ayında teslim edilecek!

TOKİ ve Kırşehir Belediyesi işbirliğiyle planlanan 2 bin 712 konutluk Bağbaşı Kentsel Dönüşümü Projesi'nin 2. etap hak sahipleri kurayla belirlendi. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci "eylül ayında hak sahiplerini evlerine kavuşturacağız" dedi

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi yapıldı!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi gerçekleşti. Beğbaşı'daki 444 konutun kura çekimi Vali Necati Şentürk ile Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin de katıldığı, törenle gerçekleştirildi.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü!

Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Kayaşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. İşte Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları!

Daire teslimlerinin sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşeceği TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 534 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede 8 bin 559 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 534,92 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi yıkım Haberi

kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi yıkım

Eğitim yapılmayan okul tinercilerin ve mekanı oldu. Kırşehir’de şehir merkezinde yeni bina yapacak arsa bulamadıklarından dert yanan Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri neden konuya bu kadar duyarsız. 

Kırşehir’de Ahi Evran Mahallesi’nde bulunan ve halen boş olan Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi binası yıkılacağı günü bekliyor.


Adeta harabe bina görünümüne bürünen bir zamanların eğitim yuvasışimdilerde alkolikler ve tinerciler tarafından kullanılırken geceleri vatandaşlara korkulu anlar yaşatıyorlar.Tinerciler ve tacizciler yüzünden çocuklarını dışarı bırakamadıklarını ifade eden vatandaşlar, çözüm istedi.

Kırşehir Merkez’de bulunan ve çürük raporu verildiği için yıkılma kararı verilen Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi yetkililerin ilgisizliği nedeniyle ucubeye dönüştü. Kapısına kilit vurularak çürümeye terk edilen bina içerisindeki demirbaşlar ile birlikte kaderine terk edildi. 


Bir zamanlar bahçesinde cıvıl cıvıl öğrencilerin koşturup oynadığı okul bahçesinde şuan  otlar...