19 / 04 / 2024

Kırşehir haziran ayı konut satış verileri

Kırşehir haziran ayı konut satış verileri

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğü 2016 yılı Haziran ayı konut satışlarına ilişkin verileri açıkladı. Kırşehir'de 2016 yılı Haziran ayı itibarı ile 76'sı ipotekli satış olmak üzere toplam 261 konut satışı gerçekleştirildi.

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Kırşehir Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kırşehir İli Mucur İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Haziran 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir Mucur Hükümet Konağı ihalesi 28 Haziran'da!

Kırşehir İli Mucur İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Haziran 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Kırşehir Merkez'de 4.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Merkez İlçesi'ndeki arsa ve kireç fabrikasını ihale ile satıyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek....

TOKİ'den Kırşehir Mucur'a hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Hükümet Konağı projesinin inşası için 19 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

Kırşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kırşehir Belediye Meclisi Ekim ayı genel toplantısında imar da dahil olmak üzere 9 gündem maddesi görüşüldü..

Kırşehir Akpınar TOKİ 141 konut ihalesi 22 Haziran'da!

Kırşehir Akpınar 3. Etap 141 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Haziran'da yapılacak..

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'nda sona gelindi!

Kırşehir Özbağ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutlarda son gelindi. Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, Özbağ'ın tam anlamıyla cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

Kırşehir'de Ocak'ta 273 konut satıldı!

2016'nın Ocak ayına göre konut satışlarında artışın olduğu Kırşehir'de bir ayda 273 konut satışı gerçekleşti...

Kırşehir'de 2016'da 4 bin 169 konut satıldı!

Kırşehir'de sürekli iş yapamamaktan şikayet eden müteahhit ve emlakçıların yaşadığı sıkıntı verilerle de ortaya konuldu. 2016 yılı Aralık ayında, 2015 yılına göre konut satışları artış gösterdi.

Kırşehir’de konut satışları arttı!

2015 yılının 11 ayındaki rakamlara göre 2016 yılında konut satışları arttı, Kırşehir’de 233 konutun ilk satışı yapıldı… Kırşehir’de konut üreten firmalar satışların düştüğü için büyük sıkıntı içinde olduklarını bildirirken, satılan konutların çoğunun eski olduğuna dikkati çektiler.

Kırşehir haziran ayı konut satış verileri Haberi

Kırşehir haziran ayı konut satış verileri

Kırşehir'de 2016 yılı Haziran ayı itibarı ile 76'sı ipotekli satış olmak üzere toplam 261 konut satışı gerçekleştirildi. Kırşehir ile birlikte Nevşehir, Aksaray, Niğde ve Kırıkkale illerinde çalışmalarda bulunan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nevşehir Bölge Müdürlüğü 2016 yılı Haziran ayı konut satışlarına ilişkin verileri açıkladı. 


Çınar Kırşehir Haber Merkezi'nin derlediği bilgilere göre,Türkiye genelinde konut satışları 2016 Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4 oranında azalarak 106 187 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 406 konut satışı ile en yüksek paya (yüzdel9,2) sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul'u, 11 695 konut satışı (yüzde 11) ile Ankara, 6 745 konut satışı (yüzde 6,4) ile İzmir izledi. Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 6 konut ile Hakkari, 19 konut ile Ardahan...