19 / 04 / 2024

Kırşehir Belediyesi, sorunsuz bir şehir hedefliyor!

Kırşehir Belediyesi, sorunsuz bir şehir hedefliyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentte yaz ve kış mevsimi ayırt etmeksizin çalışmalara devam ettiklerini kaydederken, tüm ekiplerin her koşulda ve her şartta profesyonel bir şekilde çalışacak bir duruma geldiğine dikkat çekti.



Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentte yaz ve kış mevsimi ayırt etmeksizin çalışmalara devam ettiklerini kaydederken, tüm ekiplerin her koşulda ve her şartta profesyonel bir şekilde çalışacak bir duruma geldiğine dikkat çekti. Kırşehir Belediyesi, kentin modern ve yaşanabilir bir şehir haline gelmesi adına projelerine ara vermeden devam ediyor. Bu bağlamda fedakârca çalışan Belediye personeli mevsim koşullarına aldırmaksızın çalışmalarını sürdürüyor. Marka bir şehir olması hedefine varmak adına en olumsuz hava koşullarında dahi çalışan Belediye, kış mevsimine olmasına rağmen başarıyla yolunda ilerliyor. Kenti adeta şantiye alanına çeviren Belediye, sorunların bir daha konuşulmadığı şehir hedefine doğru ilerliyor. 

KISA SÜREDE BÜYÜK MESAFE KAT ETTİK 

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediye’nin her yönüyle profesyonel bir çalışma yöntemi benimsediğine vurgu yaptı. “Kırşehir adına kurduğumuz hayallerimizi gerçekleştireceğiz” diyen Bahçeci “Görevde olduğumuz 8 yılı dolu dolu geçiren bir yapıda işlerimizi yaptık. Kırşehir’imiz de devasa projeleri neredeyse bitirme noktasına geldik. Bunun yanında sorunları kökten bitirecek mega projelere imza atıyoruz. Bu bağlamda şehrin kanayan yaraları da en kısa sürede sonlandırılacak” şeklinde konuştu.


MEVSİM KOŞULLARINA ALDIRMIYORUZ 

Kırşehir Belediyesi’nin her mevsimde çalışabilen bir yapıya geldiğini ileten Bahçeci, “Bilindiği gibi daha önce tüm belediyelerde olduğu gibi Belediyemiz de belirli mevsim ve aylarda çalışabiliyordu. Biz bu algıyı tamamen değiştirdik. Mart ayında açtığımız yol ve şantiye mevsimini her aya yayacak bir duruma getirdik. Bütün personelimiz ve ekiplerimiz bu bağlamda profesyonel oldu. Şu an devam eden altyapı çalışmaları bunun en güzel örneğidir. Kısa zamanda daha çok iş şiarıyla Kırşehir’imiz güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.


Kırşehir Çiğdem


Geri Dön