24 / 04 / 2024

Kırşehir Özbağ TOKİ projesi

Kırşehir Özbağ TOKİ projesi

Özbağ Toplu Konut Projesi (TOKİ) çalışmaları için ilk adım atıldı. Nazmi Ay, "Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) onayı ile birlikte üye yazım işlemleri başlatılacak ve talebe göre etaplar halinde toplu konut yapımına başlanacaktır.” dedi.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı başvuruları bugün başlıyor!

En düşük konut bedelinin 144 bin 217 TL olarak belirlendiği Kırşehir Kayabaşı TOKİ başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de yer alan 991 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'nda sona gelindi!

Kırşehir Özbağ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutlarda son gelindi. Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, Özbağ'ın tam anlamıyla cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

Kırşehir Özbağ'ın çehresi değişiyor!

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, 4 bin nüfuslu Özbağ Kasabası'nın çehresini değiştiriyor. Kasabada yeni konut alanlarının oluşması için imar çalışmaları devam ediyor.

Kırşehir Kaman TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Kırşehir Kaman TOKİ son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 53 adet 3+1 ve 14 adet 4+1 olmak üzere toplam 67 adet konut bulunuyor...

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'na 900 kişi başvurdu!

Yüzlerce vatandaş, Özbağ'a 2. etabın açılmasını bekliyor. Kırşehir'in Özbağ ilçesinde TOKİ tarafından yapılacak olan Tarım Konutları'na rekor oranda müracaat olurken; sayının 900 olması nedeniyle 1. etap başvuruları tamamlandı.

TOKİ Kırşehir Özbağ 272 konut başvuruları başladı!

Kırşehir Özbağ'da 272 adet TOKİ konutları için başvurular başladı Projeden faydalanmak isteyen vatandaşlar, ön başvuruda bulunacak 2+1 ve 3+1 müstakil konutlar için müracaatlar 21 Kasım'da başladı.

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı!

67 adet konutun standart kategoride satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 140 bin 157 TL'den başlıyor. Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı.

Kırşehir Kaman TOKİ başvuruları!

Kırşehir Kaman TOKİ başvuruları 26 Eylül'de başlayacak. Projede toplamda 67 adet daire satışa çıkarıldı.

Kırşehir Kaman TOKİ Alt Gelir başvuru tarihleri!

Kırşehir Kaman TOKİ Alt Gelir başvuru tarihleri 26 Eylül'de başlayacak. Projede peşinatlar 9 bin 944 TL'den başlıyor.

Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir başvuru işlemleri!

240 aya kadar vade sağlanan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. İşte Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir başvuru işlemleri...

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri kurası!

106 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Kırşehir Kaman projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, Kırşehir Kaman TOKİ Evleri kurası..

Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu başvurusu!

240 aya kadar vade sağlanan projede fiyatlar 82 bin 867 TL'den başlıyor. İşte Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu başvurusu...

Kırşehir Özbağ TOKİ projesi Haberi

Kırşehir Özbağ TOKİ projesi

Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, Özbağ TOKİ Konutları için şunları bildirdi: “Kasabamızda yapılması planlanan Toplu Konut Projesi için Saraylar Mahallesi Beşoluk Mevkii’ndeki hazine arazisine toplu konut yapılması için imar planına esas jeolojik rapor ve ilave imar planı çalışmaları başlamış olup, jeolojik rapor ve ilave imar planı çalışmaları tamamlanarak imar uygulaması yapıldıktan sonra Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) onayı ile birlikte üye yazım işlemleri başlatılacak ve talebe göre etaplar halinde toplu konut yapımına başlanacaktır.”


Yeni...