26 / 04 / 2024

kırşehir özelleştirme ihalesi

kırşehir özelleştirme ihalesi

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan arsayı ve arsa üzerinde bulunan yapıları özelleştirecek. İhale 14 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

ÖİB'den Kırşehir Kındam'da 6 özelleştirme ihalesi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Merkez'deki Kındam Mahallesi'nde bulunan arsaları özelleştiriyor. Arsalar 6 ayrı ihaleyle satış yöntemiyle özelleştirilecek. İhaleler 15 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ'den Kırşehir'e 205 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Çiçekdağı'nda 205 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın yapılacak.

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Kırşehir Mucur Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi 11 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesini 11 Kasım 2021 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Üç ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı Edirne ili, Manisa ili ve Samsun ilinde bulunan gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye (TDİ) ait Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı.

Yalova'daki 3 taşınmaz için özelleştirme ihalesi gerçekleştirildi!

Yalova merkezde 3 taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı. 

İstanbul Şile'deki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesi yapıldı!

İstanbul'un Şile ilçesinde yer alan üç taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı. 

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi bugün!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir 253 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi 8 Ocak'ta!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Muğla'daki taşınmazların özelleştirme ihalesi yapıldı!

Muğla Bodrum'dkai Gökçebel ve Bitez mahallelerindeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı.

TOKİ Kırşehir 496 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 2. Etap 496 Konut ile 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Adana'daki taşınmazlar için özelleştirme ihalesi düzenlenecek!

Adana'da bulunan taşınmazlar için özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi perşembe düzenlenecek.

kırşehir özelleştirme ihalesi Haberi

kırşehir özelleştirme ihalesi

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde bulunan gayrimenkulü ve üzerindeki yapıları özelleştirecek. Özelleştirme ihalesi 14 Ağustos 2018 günü düzenlenecek.


Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan:

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) tarafından, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.ye ait, aşağıdaki tabloda yer alan Taşınmaz 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde “Satış” yöntemi ile özelleştirilecektir.

İHALE KONUSU TAŞINMAZ: Kırşehir ili, Merkez ilçesi, Akçağıl Köyü, 500 ada 4 no.lu parseldeki 321.126,65 m2 yüzölçümlü taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar (Taşınmaz)

GEÇİCİ TEMİNAT TUTARI (TL): 500.000

İHALE ŞARTNAMESİ BEDELİ (TL): 1.000

SON TEKLİF VERME TARİHİ: 14/08/2018

1 - İhale, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü...