25 / 04 / 2024

kırşehir toki kaman kura çekimi 2016

kırşehir toki kaman kura çekimi 2016

106 konutluk Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması projesinde başvuru süreci devam ediyor. Peki, Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Kırşehir Kaman başvuru yeri!

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu projesinde yer alan 63 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Kırşehir Kaman başvuru yeri...

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Kaman’da 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın ev sahibi olma hayalleriyle beklediği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022!

Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kırşehir Kaman'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31528 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kırşehir Kaman'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kırşehir Kaman'da işletmecisinden kiranın yarısını alan iş yeri sahibi örnek oldu!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde dükkan sahibi olan Mehmet Demir, kiracısından sıkıntılı süreç geçinceye kadar kira ücretinin yarısını alacak

TOKİ Kırşehir Kaman orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman 2020 orta gelir projesi için başvurular başladı.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

Kırşehir'deki tarım arazilerinde toplulaştırma planı TBMM'de!

Kırşehir ili Kaman ilçesi Hamit köyünde bulunan tarım arazilerinde toplulaştırma yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan 112 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Kırşehir Kaman'da her mahalleye sosyal tesis!

Kırşehir Kaman ilçesi Belediye Başkanı Erhan Talu, bölgede hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Yaptığı hizmetleri anlatan Talu, ''Her mahallede sosyal tesisler oluşturduk'' diye konuştu.

TOKİ Kırşehir Kaman kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinin kura çekilişi yapıldı. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

kırşehir toki kaman kura çekimi 2016 Haberi

kırşehir toki kaman kura çekimi 2016

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilecek olan 106 adet konut satışa sunulacak. 


Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 22 Haziran – 22 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek. 


Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kurası!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kurası 3 Ağustos 2016 tarihinde noter huzurunda çekilecek. 


Satış duyurusu için