24 / 04 / 2024

Kırşehir toki projeleri

Kırşehir toki projeleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Çiçekdağı projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor. Projede 205 konut yer alıyor.

TOKİ'den Kırşehir'e 205 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Çiçekdağı'nda 205 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın yapılacak.

Kırşehirli vatandaşlar apartman hayatı istemiyor!

Kırşehirli vatandaşlar apartman hayatını sevmediğini belirtti. Kırşehir'de başlayan kentsel dönüşüm birçok vatandaşın huzurunu kaçırdı.

Kırşehir'deki TOKİ projelerine destek veriyoruz!

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mikail Arslan, Mucur'da, Kırşehir'de, Akpınar'da, Kaman'da ve Çiçekdağı'nda, Akçakent'te ve Kurancılı'daki TOKİ projelerine destek verdiğini açıkladı.

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022!

Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kayabaşı Kırşehir TOKİ 2018 son başvuru tarihi!

Kayabaşı Kırşehir TOKİ 2018 son başvuru tarihi 19 Ocak 2018 olarak belirlendi. Projede 991 adet konut bulunuyor.

Kırşehir TOKİ 122 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli, Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi 122 Adet Tarımköy Konutu, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

63 konuttan meydana gelen Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesindeki daireler için başvuru dönemi bitti. Peki, Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

Kırşehir TOKİ Kaman kura çekilişi ne zaman?

106 konuttan meydana gelen Kırşehir TOKİ Kaman projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, Kırşehir TOKİ Kaman kura çekilişi ne zaman?

Kırşehir TOKİ Kaman alt gelir grubu kura tarihi!

TOKİ'nin Kırşehir Kaman “Alt Gelir Grubu Konut projesi olarak hayata geçirdiği 63 konut için başvuru dönemi devam ediyor. İşte, Kırşehir TOKİ Kaman alt gelir grubu kura tarihi!

Kırşehir TOKİ Kaman projesi başvuruları 2016!

106 adet daireden meydana gelen Kırşehir TOKİ Kaman projesinde yer alan dairelerin başvuruları henüz başlamadı. İşte, Kırşehir TOKİ Kaman projesi başvuruları 2016 tarihi...

Kırşehir TOKİ Kaman başvurusu!

Kırşehir Kaman “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 63 adet konut için başvurular sürüyor. İşte, Kırşehir TOKİ Kaman başvurusu...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Kırşehir toki projeleri Haberi

Kırşehir toki projeleri

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırşehir projesinin ihalesi bugün gerçekleştiriliyor. 

Söz konusu projede 205 konut yer alıyor. Çiçekdağı ilçesinde hayata geçirilecek olan projede altyapı ve çevre düzenleme işi de mevcut.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/73216 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Kırşehir İli Çiçekdağı İlçesi 3 Etap 205 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi
b) Niteliği, türü ve...