20 / 04 / 2024

kırşehirde satılık gayrimenkul

kırşehirde satılık gayrimenkul

Kırşehir Belediye Başkanlığı, Kırşehir Merkez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 21 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

3 ilde 29 adet arsa, arazi ve lojman satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Kırklareli, İzmir ve Giresun'da yer alan arsa, arazi ve lojmanlar satılıyor. Peki 3 ildeki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman yapılacak? Arsa ve konutların fiyatları ne kadar? 

Premium Garden'da 1 milyon 600 bin TL'ye 2+1 sıfır daire satılıyor!

Ergünkent İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Premium Garden'da satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Premium Garden'da 2+1 10 adet daire 1 milyon 600 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

İslam Memiş yanıtladı! Altın alınır mı satılır mı? Altını o tarihte kimse tutamayacak!

Altın alacak olan vatandaşlar ve yatırımcılar bu aralar altın alınır mı, satılır mı sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Satılık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Sahibindencom ve BETAM’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre, satılık konutlara yönelik talep azalsa da fiyatlar yükselişe geçti. 3 büyükşehirde satılık konutların metrekare fiyatları 2021 yılının aynı dönemine göre iki kat arttı.

Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Ataşehir CarrefourSA 20 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 5. İcra Dairesi, Ataşehir'in Küçükbakkalköy Mahallesi'nde bulunan CarrefourSa 20 milyon TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

Tarsus'ta 19.1 milyon TL'ye icradan satılık tesis!

Tarsus İcra Dairesi, hububat işleme ve depolama tesisi 19 milyon 179 bin 37 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

TMSF Mevamed Sağlık Ürünleri'nin Samsun'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Mevamed Sağlık Ürünleri Tar. Gıda İnş. Mim. İş. Sağ. ve Güv. İlaç Hizm. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

kırşehirde satılık gayrimenkul Haberi

kırşehirde satılık gayrimenkul

Kırşehir Belediye Başkanlığı, Kırşehir Merkez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 21 milyon TL olarak belirlendi.

GAYRİMENKULLER (DÜKKÂNLAR) SATILACAKTIR
Kırşehir Belediye Başkanlığından:
TAŞINMAZIN ADRESİ : Kırşehir İli Merkez Kuşdilli Mahallesi Terme Cad. No: 8 TAŞINMAZIN MAHALLESİ : Kuşdilli ADA PARSEL NO : 6497/1
İMAR PLANI KULLANIMI : B-2 Kat Ticari Alan
TAŞINMAZIN ARSA ALANI: 307,00 m²

Mülkiyetleri Kırşehir Belediyesine ait yukarda ki tabloda tapu bilgileri, İmar durum bilgileri ile Muhammen bedeli ve geçici teminatı verilen gayrimenkuller (dükkânlar) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince “Kapalı Teklif Usulü” uygulanacaktır. İhale 20.10.2021 Çarşamba günü saat 14:30’da başlamak üzere Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi zemin katında bulunan Belediye Meclis Salonunda toplanacak olan Encümen (İhale Komisyonu) huzurunda...