29 / 03 / 2024

kırşehire kaç turist geldi

kırşehire kaç turist geldi

Kapadokya'nın giriş kapısı konumundaki Kırşehir'e, daha çok Japon turist çekebilmek amacıyla Valilik ve JICA arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, iki Japon turizmci 2 yıl kentte çalışma yapacak

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

Hesaplara her ay tıkır tıkır 6 bin 886 TL yatırılacak! Bunu yapan parasını hemen alıyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, hesaplara her ay tıkır tıkır 6 bin 886 TL yatırılacak. Bunu yapan parasını hemen alıyor... Sakın kaçırmayın...

ŞOK’ta, Sütaş kaşar peyniri 99,90 TL’ye, ilkokul çantası 399 TL’ye, kırışık giderici dikey ütü 699 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 3 Ekim’e kadar sepetleri dolduracak indirimler raflardaki yerini alacak. Buna göre, Sütaş kaşar peyniri 99,90 TL’ye, ilkokul çantası 399 TL’ye, kırışık giderici dikey ütü 699 TL’ye düştü. İşte 30 Eylül 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Turizmde 30 milyon turistle yeni rekor kırıldı! En fazla hangi ülkelerden turist geldi?

2023 yılının 7 ayında 30 milyon 93 bin 446 turist sayısı ile 2019 yılındaki 26 milyon 524 bin rakamı aşılarak yeni bir rekor kırıldı. Turistlerin 26 milyon 766 bin 240'ı yabancılardan oluşurken, 3 milyon 327 bin 206'sı yurt dışı ikametli yurttaşlardan meydana geldi.

Antalya turizminde iki rekor birden kırıldı!

Antalya'ya 1 Ocak-29 Temmuz tarihleri arasında hava yoluyla gelen turist sayısı, 8 milyon 11 bin 828 ile yeni bir rekora ulaştı. Ayrıca 29 Temmuz'da da 100 bin 40 ziyaretçi ile 1 günde gelen yolcu rekoru kırıldı.

Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir ve teşekkür ortalaması kaç?

Okulların kapanmasına kısa zaman kala öğrenciler takdir ve teşekkür belgesini kaç puanla alacaklarını merak ediyor. Peki, Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf Takdir ve teşekkür ortalaması kaç? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan uygun fiyatlı arsa ihalesi: Büyük fırsat kaçırılmamalı!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan uygun fiyatlı arsalar, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kırşehir'in Akçakent ilçesinde satışa çıkarılan bir arsa için düzenlenecek ihale, dikkat çekici bir fırsat sunuyor. Tahmin edilen ihale bedeli ₺5.000,00 olarak belirtilmiş.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

TOKİ Kırıkkale projesiyle 300 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kırıkkale 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! 300 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale'deki 300 yeni konut için start verdi. 300 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi

Kadınlar gününe özel fırsatlar Atasay'da başladı. Hediye almak isteyenler Atasay fiyat listesini araştırıyor. Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi.

kırşehire kaç turist geldi Haberi

kırşehire kaç turist geldi


Kapadokya'nın giriş kapısı konumundaki Kırşehir'e, daha çok Japon turist çekebilmek amacıyla Valilik ve Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında iki Japon turizmcinin 2 yıl kentte çalışma yapacağı bildirildi.  


Vali Özdemir Çakacak, Japon hükümeti tarafından Kaman ilçesine bağlı Çağırkan beldesinde kurulan Kalehöyük Arkeoloji Müzesi'nde, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.  


Çakacak, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ile imzalanan protokol çerçevesinde, kente gelen turizmci Koichi Inoue ve eşi Mina Inoue'nin, Kırşehir'in  turizm değerlerini Japonlara tanıtmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi. 


Hedeflerinin, Ankara'dan Kapadokya'ya giden Japon turist kafilelerini Kırşehir'e getirmek olduğunu vurgulayan Çakacak, turistlerin burada Arkeoloji Müzesi'ni, Japon Bahçesi'ni ve Arkeoloji Enstitüsünü ziyaret etmesi, termal tesislerinden faydalanması için çalıştıklarını söyledi.  


Çakacak, Japonya'nın uzun zamandır Kırşehir'e ilgi gösterdiğine dikkati çekerek, Japonlar için Kaman...