19 / 04 / 2024

kış bahçesi mobilyaları

kış bahçesi mobilyaları

En güzel kış bahçe tasarımlarını yaparken hava koşullarını da değerlendirmek gerekiyor. Tasarımını yapacağınız kış bahçesinde öncelikle renklere karar vermeniz gerekiyor. Sonrasında ise kış bahçeniz için planı oluşturmalısınız...

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

O ilde 5 adet fındık bahçesi ve 1 arazi 8 taksitle satışa sunuldu! Son dakika Eylül fırsatı! 

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 5 adet fındık bahçesi ile 1 araziyi KDV'den ve emlak vergisinden muaf, 8 taksitle satıyor. Peki Ordu'da yer alan fındık bahçeleri ile arazilerin fiyatları ne kadar? 

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Milli Emlak 8 taksitle KDV'den muaf fındık bahçesi satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Trabzon Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Trabzon Ortahisar'da yer alan fındık bahçesini 8 taksitle satışa çıkardı

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Ordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satacak! 3 taksit fırsatıyla!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan arsa ve fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Belediyeden son dakika fırsatı! Fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan iki adet fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 23 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırklareli Pınarhisar Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

kış bahçesi mobilyaları Haberi

kış bahçesi mobilyaları

Yazın bahçe kullanımı kolay olsa da kışında bahçe keyfi yaşamak isteyenler için en güzel kış bahçesi tasarımlarını derledik. Konforlu bir o kadar da samimi bir kış bahçesi hazırlamak için öncelikle hava koşullarını dikkate alarak hazırlıklarınızı yapmanız gerekiyor. 


Mobilyalarınızla kış bahçenizde küçük bir oturma köşesi planlayabilirsiniz. Bu sayede karlı ve de yağmurlu havalarda manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca tente sayesinde kapalı olacağından yemek odası havası da yaratabilirsiniz. 


Dinlenmek için kullanmak istiyorsanız havadar ve dekoratif bir alan olmasını sağlamalısınız. Ayrıca renklerin uyumlu olması da çok önemli bir nokta. Soğuk havalarda genelde pastel tonlar tercih edilse de bu kasveti üzerinizden atmak istiyorsanız renkli ve uyumlu bir ortam oluşturabilirsiniz. 


Ayrıca kış bahçenizden manzarayı izlerken kullanabileceğiniz tekstil ürünleri de önemli.. Yastık, minder, masa örtüsü gibi ürünlerde seçeceğiniz renklerle...