26 / 04 / 2024

Kıvanç Zaimler

Kıvanç Zaimler

Enerjisa Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Kıvanç Zaimler, "Kentsel dönüşüm elektrik talebinin büyümesinde etkili rol oynuyor" dedi. 

Kıvanç Zaimler kimdir?

Enerjisa Üst Yöneticisi, şirket bünyesindeki Satış Şirketleri Genel Müdürü Kıvanç Zaimler oldu. Peki, Kıvanç Zaimler kimdir? Kıvanç Zaimler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kıvanç Zaimler..

Konut fiyatları TL bazında Haziran'dan beri düşüyor!

Yeni ev alacaklar konut fiyatların düşüp düşmeyeceğini merak ederken, Gayrimenkul Danışmanı M. Kıvanç Önder, X sosyal medya hesabından bir grafik paylaştı. İşte M. Kıvanç Önder'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Emekli maaşı alanlar aman dikkat! Emekli aylığınız iptal olabilir!

Habertürk gazetesinden Ahmet Kıvanç, sahte sigorta yaptıranları bekleyen tehlikeleri kaleme aldı. İşte Emekli maaşı alan vatandaşları yakından ilgilendiren o detaylar...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İş yeri taşınanlar kıdem tazminatı alabilir mi? 

Milyonlarca çalışanın merak ettiği konulardan biri olan ''iş yerinin taşınması halinde kıdem tazminatı alınabilir mi?'' sorusu yanıt buldu. Habertürk'ten Ahmet Kıvanç, işçilerin merak ettiği soruları tek tek yanıtladı. İşte detaylar...

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

Kvc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kvc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Kıvanç Kaya tarafından kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 90 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kıvanç, Fevzi Aytaç Durmaz ve Hasan Onur Sorkun ortaklığında kuruldu.

Kıvanç Zaimler Kimdir?

Kıvanç Zaimler kimdir? Kıvanç Zaimler’in mesleği nedir? Kıvanç Zaimler hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İzleyicilerin gözünden kaçmadı! Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes kaç TL? 

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes'in EQE modeli dikkat çekti ve araştırılmaya başlandı. İşte Mercedes EQE'nin güncel fiyatı...

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Kıvan tarafından kuruldu.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Kıvanç Zaimler Haberi

Kıvanç Zaimler

Enerjisa Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Kıvanç Zaimler, şirketin daha yalın bir şekilde yönetilebilmesi için ikiye ayrıştığını ifade etti. Anadolu Ajansı muhabirlerinden Nuran Erkul Kaya'nın haberine göre; elektrikte 20 milyon nüfusa hizmet verdiklerini ifade etti.

Kıvanç Zaimler, Türkiye'deki 30 yaşın altındaki nüfus ve kentselleşmeye dikkat çekti. Zaimler, bu durumun Türkiye'de hala elektrik talebinin büyüyeceği anlamına geldiğini söyledi. Zaimler konula ilgili şu şekilde konuştu; "Artık dağıtım şirketleri kendi işlerini dengelemek zorunda kalacak. Çünkü o kadar fazla lokal üretim olacak ki dağıtım şirketlerinin teknolojisi değişecek. Hala elektrik ülkemizde bir yerde kesiliyor, hala kayıp-kaçakla ilgili gündemimiz var. Bir yandan akıllı şebeke ve şehirler derken bir yandan da bu gündemimiz sürüyor. Elektriklerin daha az kesilmesi, artan şehirleşme hızına yetişmek için daha fazla yatırım yapmak zorunda...