19 / 04 / 2024

Kızılay AVM yıkım

Kızılay AVM yıkım

İzmit Ömerağa Mahallesi’nde yer alan tehlike yaşadığı nedeniyle sık sık gündeme gelen Kızılay AVM’de yıkım işlemlerine başlandı.

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Kızılay iş ilanını duyurdu! Lise mezunu ve KPSS puanı olmayanlar hemen başvursun!

Kızılay yeni personel ilanını yayımladı. En az lise mezunu KPSS’siz personel alınacak. İşte Kızılay kontenjan dağılımı ve başvuru şartları!

Kızılay'dan personel alım ilanı! En az ilkokul mezunu 40 alanda personel alınacak!

Türkiye'nin en önemli yardım kuruluşlarından biri olan Kızılay, ülkemizde meydana gelen doğal afetlerde ve ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmek için çalışıyor. Son dönemde yaşanan depremlerden sonra Kızılay, 40 farklı alanda yüzlerce personel alımı yapacağını açıkladı.

Kızılay yeni memur alımını duyurdu! KPSS’siz hemen Kızılay personeli olun! İşte şartlar!

Kızılay yeni memur alımı yapacak. Kızılay KPSS’siz memur alımında bulunacak. İşte Kızılay iş ilanına dair detaylar!

Kızılay KPSS’siz personel alımına başladı! Yüksek maaşla hemen işe başlayın! İşte Kızılay personel alım şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanan ilanda farklı mesleklerde yüzlerce personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar!

Kızılay'dan kiralık ofis

Kızılay 2015 yılında kaynak geliştirmek amacıyla hayata geçirilen Bursa'daki Kızılay Plaza'daki ofislerinden birini açık artırma ile kiralayacak.

Yüksek maaşla çalışmak isteyenler buraya! Kızılay’dan dev personel alımı! KPSS’siz personel olun! İşte detaylar!

Kızılay 2023 yılında personel alımı yapmaya devam ediyor. Kızılay, en az lise mezunu adaylar alıyor. İşte detaylar!

Kızılay’dan KPSS’siz memur alımı! İlkokul mezunları hemen başvurabilir! İşte Kızılay memur alımı şartları!

Kızılay KPSS’siz memur alımı yapıyor. Üstelik yüksek maaşla hemen başlama olanağı bulunmaktadır. İşte detaylar!

Kızılay KPSS şartsız personeller alacak! Yüksek maaşla iş fırsatını sakın kaçırmayın! Hemen başvurabilirsiniz!

Kızılay KPSS şartsız personeller alacağını açıkladı. Kızılay tarafından yayımlanan iş ilanına göre başvuruar 30 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek. Yüksek maaşla iş fırsatını sakın kaçırmayın! Hemen başvurabilirsiniz...

Kızılay KPSS şartsız personel alacak! Yüksek maaşla iş fırsatını sakın kaçırmayın! İşte online başvuru ekranı!

Kızılay KPSS şartsız personel alımı yaptığını açıkladı. KPSS şartı aranmayan pozisyonlar için başvurular internet üzerinden yapılabiliyor. Yüksek maaşlı iş ilanları için internet üzerinden başvuru yapılabiliyor...

Kızılay’dan öğrencilere büyük destek!  10 milyonluk yardım…

Kızılay, burs ya da eğitim materyalleri gibi farklı çözümlerle öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Eğitime büyük pay ayıran Kızılay, sadece bu yıl 62 bin 700 öğrenciye 10 milyon 40 bin Türk Lirası tutarında eğitim yardımı verildi.

Kızılay AVM yıkım Haberi

Kızılay AVM yıkım

İzmit Ömerağa Mahallesi Hafız Şerif Sokak ile İstiklal Caddesi'nin yer aldığı köşede, 297 ada 1 parselde bulunan 815 metrekare alana sahip Kızılay İş Merkezi'nin bina yıkım çalışmalarına geçtiğimiz gün başlandı.

Kocaeli Gazetesi'nden Nazım Özgün Erbulan'ın haberine göre; yıkım ve yapım işi 25 yıllığına kiralayan Yiğit firmasınca gerçekleşen Kızılay İş Merkezi’nde başlayan yıkım çalışmalarında yol yaya ve araç trafiğine kapatılırken, çevrede İzmit Zabıtası ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı.

TRAFO TAŞINDI,

Hem şehrin görüntüsüne zarar veren hem de esnafa tehlike yaratması nedeniyle şikayet edilen Kızılay AVM’nin yıkım işleminde ana sorun trafo nakliydi. 815 metrekare alana sahip Kızılay İş Merkezi için yıkımdan önce kent merkezinin elektriğini sağlayan trafo için de yer aldı. Yeni trafonun Yürüyüş Yolu’na taşınmasıyla yıkım işlemlerinde kentin elektriksiz kalma durumu...