19 / 04 / 2024

Ko Proje İnşaat Sanayi adres

Ko Proje İnşaat Sanayi adres

Ko Proje İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Altay Keskin tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de kuruldu.

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Ecrin Proje İnşaat Mekanik Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecrin Proje İnşaat Mekanik Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Faik Fındıkoğlu tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın ikinci alacaklılar toplantısı 3 Mart'ta!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Mitaş Proje İnşaat'ın acı günü! Hayri Mit vefat etti!

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit vefat etti. 

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın iflas kararı kaldırıldı!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin iflas kararının kaldırılmasına karar verildi.

Koç Group Proje İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koç Group Proje İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tarkan Koç ve Serdar Levent Doksanbir ortaklığında kuruldu. 

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Marka Proje İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marka Proje İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ayhan Koçyiğit tarafından kuruldu. 

Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi S. Özgür Oral, Süleyman Türen ve Muzaffer Koşan ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bektaş Kopal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mentaş Yatırım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mentaş Yatırım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ersal Köymen ve Fethi Yiğit ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ko Proje İnşaat Sanayi adres Haberi

Ko Proje İnşaat Sanayi adres

Ko Proje İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Altay Keskin tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.


Ko Proje İnşaat Sanayi Anonim Şirketi iş konusu;İnşaat İşleri; 1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak, gayrimenkul projeleri geliştirmek, kentsel dönüşüm, yeraltı ve yerüstü bayındırlık hizmetleri, inşaatların yapım ve onarımı, gerek kendi arsalarına, gerekse kendi temin edecekleri her türlü vasıftaki arsalara kat karşılığı her türlü inşaatın yapımı veya onarımı ile yapılacak olan bu inşaatları ve her türlü gayrimenkulü almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları,...