25 / 04 / 2024

Kocaeli Bahçecik Polis Merkezi ne zaman bitecek

Kocaeli Bahçecik Polis Merkezi ne zaman bitecek

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele'nin her geçen gün daha fazla huzura ve refaha kavuştuğunu belirterek yapımı tamamlanmak üzere olan Bahçecik Polis Merkezi’ni ziyaret etti.

Mopaş Bahçe Evler Çayırova'da 4 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Perakende sektöründe 21 yıllık tecrübeye sahip olan MOPAŞ, tarafından Kocaeli Çayırova'da inşa edilen Mopaş Bahçe Evler Çayırova projesinde 4 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. 

Reyyan Vera Bahçecik'ten bahar kampanyası! Yüzde 35 peşinat, 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle!

Reyyan Vera Bahçecik'te bahar kampanyası başladı. Yüzde 35 peşinat 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik'te villa fiyatları ne kadar? Reyyan Vera Bahçecik villa fiyat listesi 8 Eylül 2023...

Reyyan Vera Bahçecik villaları nerede, fiyatları ne kadar? 

Reyyan Vera Bahçecik villa projesi, konforlu ve özel bir yaşam tarzı arayanlar için büyük fırsat sunuyor. Reyyan İnşaat tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik villaları nerede, fiyatları ne kadar? 

Vera Bahçecik Villa projesi yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışta!

Reyyan Vera Bahçecik villa projesi satışa çıktı. Söz konusu proje, yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Darıca Millet Bahçesi'ne 3. etap geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın, Darıca’da yaptığı gözlemlerde millet bahçesine ilişkin müjde verdi. Büyükakın, Darıca Millet Bahçesi'nin 3. etabında çalışmaların 2022'de başlayacağını söyledi.

Kocaeli Körfez'e millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Kocaeli İlimtepe Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

Kocaeli Körfez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi yıl sonunda açılıyor!

Kocaeli'de yapımı devam eden Derince Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı. Millet Bahçesi'nin yıl sonunda açılması bekleniyor. 

Kocaeli Millet Bahçesi ihalesi 27 Ekim'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Millet Bahçesi projesinin ihalesini 27 Ekim'de gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

Kocaeli Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Gebze Millet Bahçesi 2021 projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Kocaeli Bahçecik Polis Merkezi ne zaman bitecek Haberi

Kocaeli Bahçecik Polis Merkezi ne zaman bitecek

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele'nin her geçen gün daha fazla huzura ve refaha kavuştuğunu belirterek yapımı tamamlanmak üzere olan Bahçecik Polis Merkezi’ni ziyaret etti


İlçede faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarına da sürekli destek verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, bu çalışmalar kapsamında Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü Bahçecik Polis Merkezi’nde devam eden inşaat çalışmalarını inceledi. Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz karakol binasının en erken 1 ay içerisinde tamamlanarak hizmete gireceğini belirtti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'la birlikte çalışmaları inceleyen İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Güney, “Emniyet teşkilatımıza sürekli yardımlarını esirgemeyen ve her zaman desteğini hissettiğimiz Başkan’ımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Güney çalışmaların tamamlanmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde hizmet veren Bahçecik Polis Merkezi'nin yeni binasına geçerek asayiş ve güvenlik hizmetlerine buradan...