19 / 04 / 2024

Kocaeli Bahçecik Polis Merkezi'nin yapımında sona yaklaşıldı!

Kocaeli Bahçecik Polis Merkezi'nin yapımında sona yaklaşıldı!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele'nin her geçen gün daha fazla huzura ve refaha kavuştuğunu belirterek yapımı tamamlanmak üzere olan Bahçecik Polis Merkezi’ni ziyaret etti.



Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele'nin her geçen gün daha fazla huzura ve refaha kavuştuğunu belirterek yapımı tamamlanmak üzere olan Bahçecik Polis Merkezi’ni ziyaret etti


İlçede faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarına da sürekli destek verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, bu çalışmalar kapsamında Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü Bahçecik Polis Merkezi’nde devam eden inşaat çalışmalarını inceledi. Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz karakol binasının en erken 1 ay içerisinde tamamlanarak hizmete gireceğini belirtti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'la birlikte çalışmaları inceleyen İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Güney, “Emniyet teşkilatımıza sürekli yardımlarını esirgemeyen ve her zaman desteğini hissettiğimiz Başkan’ımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Güney çalışmaların tamamlanmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde hizmet veren Bahçecik Polis Merkezi'nin yeni binasına geçerek asayiş ve güvenlik hizmetlerine buradan devam edeceğini söyledi.


Kocaeli Manşet


Geri Dön