29 / 03 / 2024

Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı!

Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı!

29 Mart 2013’te temel atma töreni gerçekleştirilen Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, yapımında sona yaklaşılan Çamlıca Camii inşaatını ziyaret etti.




Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, yapımında sona yaklaşılan Çamlıca Camii inşaatını ziyaret etti. Gerçekleştirilen cami inşaatı ziyaretinde, Başkan Hasan Can ve yardımcıları, Çamlıca Camii Derneği ziyaret defterine caminin hayırlı olması dileklerini yazdılar.


29 Mart 2013’te temel atma töreni gerçekleştirilen Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı. Türkiye tarihinin en büyük cami yapım projesi olarak bilinen ve mimar Hacı Mehmet Güner tarafından yapılan cami, İstanbul’un birçok noktasından görülebilecek. Yapım aşamaları Ümraniye’den de netlikle görülebilen Çamlıca Camii şimdiden, İstanbul’un en güzel eserleri arasında sayılıyor. Bu kapsamda, cami inşaatının son hâlini görmek isteyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, camiye bir ziyaret gerçekleştirdi. Çamlıca Camii inşaatı ziyaretine Başkan Hasan Can’ın yanı sıra, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan, Maliki Ejder Batur, Mesut Özdemir, Türkân Öztürk ve Hakan Karataş katıldı.


Öncelikle Çamlıca Camii Derneği’ni ziyaret ederek, caminin yapım aşamaları ve özellikleri hakkında bilgi alan Başkan Hasan Can ve yönetimi, derneğin ziyaret defterine cami ile ilgili görüş ve dileklerini yazdılar. Sonrasında cami inşaatını gezerek, tafsilatıyla inceleyen Başkan Hasan Can ve yönetimi caminin şimdiden hayırlı olması dileğiyle ziyaretlerini sonlandırdılar.



Ümraniye Belediyesi


Geri Dön