26 / 04 / 2024

Kocaeli Çerkişli yatırımları

Kocaeli Çerkişli yatırımları

Kocaeli’nin Dilovası ilçesine bağlı Çerkeşli Mahallesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlarla değişti.

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Körükcü tarafından kuruldu.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Ülkebaş ve Savaş Zafer Soydan ortaklığında kuruldu.

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mezar A Abdelall tarafından kuruldu.

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi Kuruldu!

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi dün Şişli’de Adnan Cam tarafından kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Hamıdreza Mokhtarıan tarafından kuruldu.

Kocaeli Çerkişli yatırımları Haberi

Kocaeli Çerkişli yatırımları


Kocaeli’nin Dilovası ilçesine bağlı Çerkeşli Mahallesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından önemli hizmet yatırımları aldı. Organize Sanayi Bölgelerinin içinde yer alan bin 113 nüfuslu mahallenin üst yapı çalışmalarına 4 milyon 099 bin 690 TL harcanırken, tüm içme suyu, kanalizasyon gibi alt yapı çalışmaları baştan aşağıya yenilendi. Çerkeşli adeta değişimi yaşadı.



VATANDAŞLARIN REFAHI İÇİN


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerde yaşayan vatandaşların refahı için hayat geçirdiği hizmetler, yerleşim yerlerinin adeta kaderini değiştirdi. Eskiden imkanların kısıtlı olduğu mahallerde artık her türlü faaliyet yapılmaya başlandı. Dilovası ilçesinin Çerkeşli Mahallesi de, Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği hizmetler ile vatandaşların sorunları en aza indirildi.




“BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖNCE SIKINTILARIMIZ VARDI”


Çerkeşli Muhtarı Aytaç Erdem, Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan hizmetlerin mahallesine adeta ivme kazandırdığını belirterek, ”2 dönemdir muhtarlık yapmaktayım. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden öncesinde gerçekten büyük sıkıntılarımız...