26 / 04 / 2024

Kocaeli ihaleleri

Kocaeli ihaleleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında düzenlenen encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun katılımı ile gerçekleştirildi…

Kocaeli Büyükşehir’den inşaat malzemesi ihalesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı inşaat malzemesi alımı ihalesi yaptı, yapılan ihaleye 5 firma katıldı.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Encümen toplantı salonunda Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kiralama ihaleleri yapıldı.

Yukarı Hereke Kültür Merkezi ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ilçesi Yukarı Herekeye yapılacak olan Kültür merkezi ihalesi gerçekleştirildi.İhaleye 4 firma teklif verdi.En yüksek teklif 1 milyon 386 bin tl ile Nüa İnşaat tarafından verildi...

Kocaeli Kandıra'nın yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım, Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra İlçesi Kuzeybatı Grup ve Bağlantı Yolları Bakım ve Onarım İşi yapım ihalesi yapıldı.

Körfez köyleri grup yolu ihalesi yapıldı!

Kocaeli Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Körfez ilçesi Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu yapım ihalesi yapıldı. Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu, yapılacak çalışmayla İlimtepe yoluna bağlanacak.

Kocaeli Defterdarlığı’nda 888 bin liralık arazi satışı!

Kocaeli Defterdarlığı ’nda toplamda 6 farklı ihale, açık ihale usulüyle gerçekleştirildi. Çayırova, Darıca ve Gebze bölgelerindeki arazilerin satıldığı 6 farklı ihalenin 5’ine alıcılar katılım gösterdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden 37 milyon liralık ihale!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, D-100 karayolunda eski Kandıra kavşağından başlayıp MOBESKO çarsına kadar olan yaklaşık 3 bin 700 metre yol ve sanat yapıları yapımı için ihale gerçekleştirildi.

Kocaeli Tramvay deposu için proje çizim ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından Tramvay Depo Sahası ve Atölye Binası Avan ve Uygulama Projeleri Hazırlanması için hizmet alım ihalesi yapıldı.

Kocaeli'deki 13 İşyerinin kiralama ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısı, Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında yapıldı. 13 iş yerinin kiralama ihalesi yapıldığı encümen toplantısında 4 işyeri için katılımcı olmazken 9 işyeri kiraya verildi.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında düzenlenen encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun katılımı ile gerçekleştirildi…

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Encümen toplantı salonunda Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihaleleri meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından düzenlenen ihalelere katılan bir firmaya ilişkin soru önergesi hazırladı..

SGK'dan Kocaeli'de satılık 101 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Kocaeli İzmit ve Karamürsel'de bulunan 101 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan gayrimenkullerin ihaleleri 28 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 4 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait işyerlerinin kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 5 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait işyerlerinin kiralama ihaleleri yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 7 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş'un başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 7 adet iş yerinin kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 5 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende, mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 5 adet iş yerinin kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 11 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait 2 adet işyerinin satış, 11 işyerinin de kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Fuar Alanı'ndaki 107 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında yapıldı. Toplantıda Kocaeli Fuarı alanında bulunan 50 adet büfe ve satış yerinin kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Fuar Alanı'ndaki 57 dükkanın ihalesi yarın!

Fuar alanı içerisindeki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı iş yerlerinin kiralama ihaleleri yapıldı. Toplamda 107 iş yerinden 50’nin kiralama işlemi yapılırken, kalan iş yerlerinin ihalesi ise yarın yapılacak.

Kocaeli'de tramvay hattı üzerindeki binalar için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı, kamulaştırma kararları alındı ve idari para cezası kesildi. Tramvay Projesi kapsamında kamulaştırılması gereken binalar için kararını verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ve satış ihalesi yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında yapıldı. Encümende mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait işyerlerinin satış ve kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli ihaleleri Haberi

Kocaeli ihaleleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısında çeşitli ilçelerdeki Büyükşehir Belediyesi’ne ait dükkan, iş yeri ve depolar için kiralama ihalesi gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yer alan habere göre; encümen toplantısında toplam 6 yerdeki dükkan ve işyeri için kiralama ihalesi yapıldı. Bu kapsamda İzmit ilçesi, Körfez Mahallesi, Yunus Emre Kültür Merkezi İçi, Zemin Kat: 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26 ve 1. Kat: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ve 15 nolu bürolar (Muhammen Bedel: 62 bin TL) için Kent Konut adına Yalçın Özön’a aylık 62 bin 250 bin lira verildi.

İzmit ilçesi Kozluk Mahallesi, Dervişoğlu Caddesindeki Balık Ekmek Satış Yeri (Muhammen Bedel: 4 bin 500 TL) için yapılan açık usul ihalede en...