19 / 04 / 2024

Kocaeli Defterdarlığı’nda 888 bin liralık arazi satışı!

Kocaeli Defterdarlığı’nda 888 bin liralık arazi satışı!

Kocaeli Defterdarlığı ’nda toplamda 6 farklı ihale, açık ihale usulüyle gerçekleştirildi. Çayırova, Darıca ve Gebze bölgelerindeki arazilerin satıldığı 6 farklı ihalenin 5’ine alıcılar katılım gösterdi.




Kocaeli Defterdarlığı’nda toplamda 6 farklı ihale, açık ihale usulüyle gerçekleştirildi. Çayırova, Darıca ve Gebze bölgelerindeki arazilerin satıldığı 6 farklı ihalenin 5’ine alıcılar katılım gösterdi. Yalnızca Darıca Kazımkarabekir Mahallesi’nde satışı gerçekleştirilecek ve 64 bin muhammen bedele sahip konut alanına talipli çıkmadı. Gebze Pelitli Köyü’nde bulunan 926 metrekarelik sanayi ve depolama alanı ise 532 bin liradan alıcı buldu.

 

BEŞ ARAZİ SATILDI

Emlak Müdürü Uğur Arslan’ın başkanlığında gerçekleştirilen ihalelerde komisyon üyeleri olarak müdür yardımcısı Murat Arslan ve memur Erkan Mermer de yer aldı. Araziler arasındaki en değerli yer ise Gebze Pelitli Köyü’ndeki sanayi ve depolama alanı oldu. 926 metrekarelik alana 531 bin lira muhammen bedel belirlenirken, arsayı Teknik Makine adına gelen Şakir Tuncay ve Harun Eflioğlu 532 bin lira teklif ederek satın aldı. Kocaeli Defterdarlığı’nda gerçekleştirilen 5 ihalede toplam 888bin liralık satış yapıldı.


Manşet Kocaeli


Geri Dön