28 / 03 / 2024

Kocaeli İnşaat Mühendisleri odası konak hastanesi

Kocaeli İnşaat Mühendisleri odası konak hastanesi

İnşaat Mühendisleri Odası’na ait olan binada gerçekleşen törende; anlaşma protokolü İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Sayman Üye Kahraman Bulut ile Konak Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Nihan Aktaş arasında imzalandı.

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası ve Özel Konak Hastanesi protokol imzaladı!

İnşaat Mühendisleri Odası’na ait olan binada gerçekleşen törende; anlaşma protokolü İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Sayman Üye Kahraman Bulut ile Konak Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Nihan Aktaş arasında imzalandı.

İmar barışı neden yapılmamalı? İnşaat Mühendisleri Odası'ndan flaş açıklama!

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu'ndan Nusret Suna, imr affı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve neden karşı çıkılması gerektiğini tek tek sıraladı. 

Kocaeli yerinde dönüşüm için uygun değil: Alan bazlı dönüşüm şart!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Ali Akgün, Kocaeli'deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve Kocaeli'de dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini açıkladı. 

Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası, kıdemli üyelerini plaket verdi

İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi tarafından gerçekleştirilen ve mesleğinde 25, 40, 50 ve 60’ıncı yılını dolduran üyeler plaket, hizmet ve onur belgesi ile ödüllendirildi. İşte haberin ayrıntıları...

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

Depremde yan yana binalardan biri yıkılırken diğeri nasıl yıkılmadı? İnşaat Mühendisleri Odası açıkladı!

İnşaat Mühendisleri Odası, Türkiye’yi sarsan depremlere ilişkin ilk tespitlerini gerçekleştirdi. Depremlerde en yaygın hasarın, verimli tarım arazileri üzerinde yani zayıf zemin koşullarında planlanan illerde olduğu belirlendi. İşte ayrıntılar...

Depremzede inşaat mühendisleri Elazığ ve Malatya'daki konutların inşasında rol aldı!

2020 yılının Ocak ayında yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremi yaşayan genç inşaat mühendisleri, inşa edilen konut projelerinde istihdam edildi.

Kocaeli'de 25 bin bina hasarlı!

İzmit'te 17 Ağustos 1999 depreminde hasar gören riskli binaların yıkımı devam ediyor. Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kahraman Bulut bölgede yıkılması gereken çok sayıda bina olduğunu dile getirdi.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Kanal İstanbul raporu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), Gölcük depreminin 22. yıl dönümünde açıklama yaptı. Açıklamada, Kanal İstanbul projesi için, “Deprem riski çok yüksek olan bu kentin Avrupa yakasını ikiye bölmenin yaratacağı açmazlar karar vericiler tarafından göz ardı edilmektedir" denildi.

Türkiye'de kaç inşaat mühendisi işsiz?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulunun, "Türkiye`de İnşaat Mühendisleri Gerçeği: İş, İstihdam ve İşsizlik” raporu yayınlandı. Rapora göre Türkiye'de her 3 inşaat mühendisinden biri işsiz.

İnşaat mühendislerinden 'Her şef bir şantiyeden sorumlu olsun' talebi!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Aksungur, inşaat şeflerinin 30 bin metrekare alanda 5 farklı inşaatta çalışma izinlerinin değiştirilmesini istedi. Aksungur, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Balçova Belediyesi'nden inşaat mühendisi kadınlara destek!

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir şubesi mezun olan kadınlara destek sağlamak için ‘Beyaz Baretli Kadınlar' projesini başlattı.

Taner Yüzgeç: 300 bininci olan inşaat mühendisi olmasın! 

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç, TBMM Deprem Komisyonu’na inşaat mühendisliği bölümü ile ilgili öneride bulundu. 

Kocaeli İnşaat Mühendisleri odası konak hastanesi Haberi

Kocaeli İnşaat Mühendisleri odası konak hastanesi


Özel Konak Hastanesi ile İnşaat Mühendisleri Odası Sağlık Protokolü Anlaşması yaptı. Anlaşma İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Sayman Üye Kahraman Bulut ile Konak Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Nihan Aktaş arasında imzalandı İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi ile Özel Konak Hastanesi arasında sağlık protokolü imzalandı. İnşaat Mühendisleri Odasfna ait olan binada gerçekleşen törende; anlaşma protokolü İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Sayman Üye Kahraman Bulul ile Konak Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Nihan Aktaş arasında imzalandı. Konak Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Nihan Aktaş İnşaat Mühendisleri Odası ve benzeri kuruluşlarla yapılan anlaşmaların kurumlan açısından çok önemli olduğunu bu sebeple her hastayla bireysel olarak ilgilenilmesini sağlayan özel bir ekip çalışması geliştirdiklerini belirtti. 

Anlaşma protokolü Kahraman Bulut ile Nihan Aktaş...