19 / 04 / 2024

kocaeli körfezkent 4 nerede

kocaeli körfezkent 4 nerede

Kocaeli Körfezkent 4 satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Kocaeli Körfezkent'te yükselen proje 1925 ada 2 parsel ve 1930 ada 1 parselde inşa ediliyor.

Kocaeli Körfezkent 4 nerede?

Kocaeli Körfezkent 4 projesinde daireler 165 bin TL ile 317 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Proje 2017 yılının Temmuz ayında teslim edilecek. Peki Kocaeli Körfezkent 4 nerede?

Kocaeli Körfezkent 4 satılık!

Kocaeli Körfezkent 4 satılık daire fiyatları 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor. TÜFE'li ve sabit ödeme olmak üzere 2 farklı şekilde ödeme yapılabilen proje Emlak Konut GYO imzası taşıyor.

Körfezkent 4. etap nerede?

Körfezkent 4. etap nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 8 ile 10 katlı 27 blok halinde yükselen Kocaeli Körfezkent 4 projesi Emlak Konut GYO imzası taşıyor...

Körfezkent 4. Etap'taki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Körfezkent 4. Etap projesinde konumlanan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Körfezkent Çarşı'daki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO "Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında "Körfezkent Çarşı" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Körfezkent Ticaret Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent Ticaret Merkezi) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Körfezkent 4. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Kocaeli Körfezkent'in kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'ân Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin Kabul Tutanağı onaylandı. 

Körfezkent 4. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Körfez 4. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kocaeli Körfez 4. Etap gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Kocaeli Körfezkent Çarşı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Körfezkent Çarşı ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4'üncü Etap 2019 revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Körfezkent 4. Etap) projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3'üncü Etap 2019 revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3. Etap Konut, Sosyal Donatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında Körfezkent 3. Etap projesinin 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Körfezkent'in geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'ân Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin geçici kabulü yapıldı...

Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı...

Körfezkent 4. Etap 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Körfezkent 4. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

kocaeli körfezkent 4 nerede Haberi

kocaeli körfezkent 4 nerede

Emlak Konut Körfezkent 4 Evleri 1.096 daire ve 28 ticari birimden meydana geliyor. Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı ile hayata geçirilen projede 8-10 katlı 27 blok yer alıyor.


Konut teslimlerinin 2017 yılı Temmuz ayında yapılması öngörülen Körfezkent 4 Kocaeli'nin yüzde 73'ü yeşil alandan oluşuyor. Proje 203 bin 622 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Kocaeli Körfezkent 4 satılık daire fiyatları 1 oda 1 salonlarda 165 bin TL ile 166 bin lira, 2 oda 1 salonlarda 187 bin TL ile 233 bin TL, 3 oda 1 salonlarda 247 bin TL ile 279 bin TL, 4 oda 1 salonalrda ise 304 bin TL ile 317 bin TL arasında farklılık gösteriyor.


Körfezkent 4 Evleri ödeme planı kapsamında 20 bin TL peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel 120 ay...