26 / 04 / 2024

Körfezkent 4. Etap'taki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Körfezkent 4. Etap'taki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Körfezkent 4. Etap projesinde konumlanan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Körfezkent 4. Etap Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Körfezkent 4. Etap projesi 1925 ada 2 parsel B2 Blok 4 No'lu bağımsız bölüm için gayrimenkul değerleme raporu hazırlandı. 

Hazırlanan gayrimenkul değerleme raporu kapsamında taşınmazın KDV dahil pazar değeri 292 bin 900 TL olarak belirlendi. 

Körfezkent 4. Etap taki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Rapora konu edilen Körfezkent 4. Etap projesi 1925 ada 2 parsel B2 Blok 4 No'lu bağımsız bölüm, zemin katta yer alıyor ve güney-doğu cephesinde konulanıyor. Gayrimenkul, 2+1 konut tipinde ve 117,40 metrekare büyüklüğe sahip. 

Körfezkent 4. Etap taki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Gayrimenkulün birim değeri için 2.450 TL değer takdir edildi. Taşınmazın KDV hariç toplam değeri ise 290 bin TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
"Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi"  kapsamında "Körfezkent 4 .Etap" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın 


Geri Dön